Különös módját választotta a balatonlellei plébános a szokásos húsvéti ételszentelésnek. A kijárási korlátozások miatt nem tudtak a hívők a plébániára jönni ezért egy kabrióval gurult végig a városon, hogy mindenki ételét megszentelhesse. A koronavírus járvány miatt húsvétkor a templomok ugyan üresek voltak, de a hívők az internetnek köszönhetően nem maradtak mise nélkül húsvét vasárnap sem. …

Forrás: indirekt.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Veszélyes gondolatok

A hvg.hu: „A bakonybéli bencés Szent Mauríciusz Monostor perjelét, azaz vezetőjét, Baán Izsákot kérdeztük”

Az érdekes « „A modern ember alapvető problémája, hogy unatkozik, és menekül önmagától" » című cikkben a derék egyházi ember a mostani helyzet (elmaradtak a nyilvános templomi szertartások) kapcsán találta mondani:
„A magyar egyház nagyon erősen klerikális, pap-, szertartás- és miseközpontú, de vannak olyan helyek a világon, például a Távol-Keleten, ahol évszázadokon át túlélt a kereszténység úgy, hogy nem voltak papok, nem volt mise és szertartás.”!!
A dolog, ahogy más vallások esetén is, egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a hitnek és az isteni gondviselésnek nincs szüksége az egyházakra!!! =))
Sámannus
Ilyesmire szórják a pénzt a hatszázmillióból is
Sámannus
@Mirabilis: Képzeld Győrbe Lambóval vitték a maszkot.Tudod miért? A felülnyitott kasszából erre is telik. Ezzel még dicsekednek is. Dicsekednek vele, hogy a védekezés felülről nyitott, mert csak így tudják kilopni. Ketten vesznek csak ki belőle Boldog és Boldogtalan, aki hozzáfér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.