Hódmezővásárhelyen is megjelent a koronavírus, egy egyéves gyerek és egy 90 évesnél idősebb férfi produkált pozitív tesztet.

Megjelent a koronavírus Hódmezővásárhelyen, a helyi fideszes lap nekiment Márki-Zay Pétenek
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

A hírt közlő Promenád azt is hozzátette, hogy városban nem vezettek be a központinál szigorúbb kijárási korlátozást húsvét idejére, ezért szerintük

helytelen döntést hozott a polgármester.

Márki-Zay Péter Facebook-oldalán ezt reagálta:

1. A polgármestert nem, de a fideszes sajtót értesítették a szigorúan titkos adatokról (ebből nyilván fegyelmit indít majd Kallai Árpád, a jászberényi példa alapján – hacsak nem éppen ő szivárogtatott épp ennek a sajtóterméknek...)

2. A mostani két fertőzött nyilván nem az utóbbi két napban kapta el a vírust, tehát elvben sincs közvetlen kapcsolat a megbetegedések és a meghozott szigorításaink között (maszkviselés minden boltban és a piacon, létszámkorlát a kirándulóhelyeken).

3. Ha az országos intézkedéseknél egyébként szigorúbb szabályainkkal a Promenád szerint én veszélyeztettem a helyi lakosokat, akkor SZERINTÜK SZEGÉNY ORBÁN MINISZTERELNÖK ÚR TÖMEGGYILKOS (országosan több mint 1000 fertőzött és mintegy 100 halott szárad a lelkén)? Hiszen nagypéntek előtt és holnaptól ismét nem a polgármesterek, hanem CSAK AZ Ő INTÉZKEDÉSEI VÉDENEK BENNÜNKET.

IDEJE LENNE AZ ELLENZÉK TÁMADÁSA HELYETT A VÉDEKEZÉSSEL ÉS AZ ÁLLÁSUKAT ELVESZTETTEKKEL FOGLALKOZNI.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Márki-Zay Péter nem féltem, szavakész, az ellenfél nyilával lő vissza. Így kell ezt.
Amondó vagyok, a fideszesek kezdjenek csónakba ülni, ha nem akarnak egy őrült parancsára öngyilkosok lenni, mert süllyed a hajójuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Cicamama55: Orbán az egészségügy lezüllesztéséért felelős. Nem a vírusért, hanem az elmúlt 10 évért.
Cicamama55
@justhpeter: Tudom én azt, de itt most a polgármestert a megbetegedések miatt teszik felelőssé. Ez abnormális! :(( De ha így gondolják, hogy egy világjárvány idején egy város polgármestere a felelős az ottani megbetegedésekért, akkor az országért Orbán Viktor!
Jozefina
A fideszesek miután nem tudnak és nem is akarnak a járvány idelyén segíteni, így csak kerékkötők és semmi szükség rájuk!!! El kell zavarni valamennyit!!!?
KisGenyo2
@justhpeter: mert mint tudjuk 2010 előtt minden korházban 2 ágyas, plazmaTV-s szobák, folyosónként ingyen patika volt és a gundel étteremből szállították a menüt.
:-D
Ugyanolyan lepukkant volt mint most. És ezzel meg az a fő baj, hogy olyan az egészségügy rendszere (IS), hogy ha több pénzt teszel bele, egyetlen dolog lesz benne több, a lopás! Minden szinten. A takarító csak 1-1 hypót meg WC papírt, a főorvos, meg a diagnosztikai gépek idejét lopja... Minél több van annál többet! ;-)
justhpeter
@KisGenyo2: Akkor nyissunk új lapot, ahol az a takarítónő és az a főorvos csak közmunkás lehessen.
Cicamama55
@KisGenyo2: Sok igazság van benne, nem voltak régen sem luxusok, viszont voltak szigorú ellenőrzések, ami miatt nálunk patika tisztaság és rend volt. Városunk kórházát 2006-7 ben újították fel, remekül is működött, kiváló, lelkiismeretes orvosokkal. Eltelt 3-4 év és megszüntették mint kórházat működni. A megyei kórházba kell átutazni annak, aki rászorul. az elmúlt években az 1 napos sebészet beindult...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.