Hódmezővásárhelyen is megjelent a koronavírus, egy egyéves gyerek és egy 90 évesnél idősebb férfi produkált pozitív tesztet.

Megjelent a koronavírus Hódmezővásárhelyen, a helyi fideszes lap nekiment Márki-Zay Pétenek
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

A hírt közlő Promenád azt is hozzátette, hogy városban nem vezettek be a központinál szigorúbb kijárási korlátozást húsvét idejére, ezért szerintük

helytelen döntést hozott a polgármester.

Márki-Zay Péter Facebook-oldalán ezt reagálta:

1. A polgármestert nem, de a fideszes sajtót értesítették a szigorúan titkos adatokról (ebből nyilván fegyelmit indít majd Kallai Árpád, a jászberényi példa alapján – hacsak nem éppen ő szivárogtatott épp ennek a sajtóterméknek...)

2. A mostani két fertőzött nyilván nem az utóbbi két napban kapta el a vírust, tehát elvben sincs közvetlen kapcsolat a megbetegedések és a meghozott szigorításaink között (maszkviselés minden boltban és a piacon, létszámkorlát a kirándulóhelyeken).

3. Ha az országos intézkedéseknél egyébként szigorúbb szabályainkkal a Promenád szerint én veszélyeztettem a helyi lakosokat, akkor SZERINTÜK SZEGÉNY ORBÁN MINISZTERELNÖK ÚR TÖMEGGYILKOS (országosan több mint 1000 fertőzött és mintegy 100 halott szárad a lelkén)? Hiszen nagypéntek előtt és holnaptól ismét nem a polgármesterek, hanem CSAK AZ Ő INTÉZKEDÉSEI VÉDENEK BENNÜNKET.

IDEJE LENNE AZ ELLENZÉK TÁMADÁSA HELYETT A VÉDEKEZÉSSEL ÉS AZ ÁLLÁSUKAT ELVESZTETTEKKEL FOGLALKOZNI.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Márki-Zay Péter nem féltem, szavakész, az ellenfél nyilával lő vissza. Így kell ezt.
Amondó vagyok, a fideszesek kezdjenek csónakba ülni, ha nem akarnak egy őrült parancsára öngyilkosok lenni, mert süllyed a hajójuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Rohadék csuti geci áttolta a felelősséget húsvétra a polgármesterekre,lehet mutogatni ,nyavalyások,száradjon le a kezetek!
Sámannus
Előbb a pöcegödör sajtót értesítik úgy a felelős vezetőket? órbányia a fasszopók országa is!
Béla333
Márky-Zay szimpatikus, hogy nem kezd el rögtön védekezni egy ilyen szennylap támadása után.
Mocskos Fideszes maffia banda uralkodik az országon!
tudode
Talán még az sem kárhoztatható, aki 32. napja kapott a kopihoz, hogy huha jön a koronavírus, és ő még mindig korona nélkül kecsöl, a tőle telhető szakmaisággal, olvasgatva politikát csináltatva azokkal, akiknek hatott az O1G vakcina!
.
----- Orbán Viktor beszámolója az operatív törzs sajtótájékoztatóján
.
www.youtube.com/watch?v=FM6k45Ntbus
.
Pedig a vírus már itt sertepelt a sarkunkban!!!
.
Pedig a volt tiszti főorvos már januiárban felhívta a figyelmet, hogy csipkednie kell magát az illetékeseknek:
.
www.youtube.com/watch?v=wvVOtnf95QQ&t=136s
.
És a virus teszi a dolgát, nem keres bűnbakot!
Aki Én
A teljhatalommal teljfelelősség is jár.
Bizony.
balos
A fideSSes szar ringatózik a pénz tengerén!
Nyírfa
Márki-Zay Péter nem féltem, szavakész, az ellenfél nyilával lő vissza. Így kell ezt.
Amondó vagyok, a fideszesek kezdjenek csónakba ülni, ha nem akarnak egy őrült parancsára öngyilkosok lenni, mert süllyed a hajójuk.
Cicamama55
Akkor ezek szerint azért, hogy Magyarországra is bekerült a koronavírus, Orbán Viktor a felelős?! :(((
SystemError
Unor0tó, hogy egy ilyen beteges lelkű, tudománytagadó kicsinyes fasz az ország miniszterelnöke.
Gyütt Mönt
@SystemError: sosem dolgozott. Igaz, szegény mint a templom egere. A vagyonnyilatkozatából tudjuk.
polar450
Aszongya a szenylap:

"nem vezettek be a központinál szigorúbb kijárási korlátozást húsvét idejére, " barmok, a fertőzések nem húsvétkor alakultak ki!
csak úgy....
a fidesz egyetlen fegyvere a mások lejáratása ,mert arra ugrik a csöcselék meg a proli..
SystemError
@Gyütt Mönt: Tényleg most mit ehet..Ilyen egy felelőtlen minisztert, hogy í forinttal megy neki a dolognak.Hát hiába tanitatta Soros apja helyett is még is telibe szart suttyó búvárruha lett belőle.
polar450
2020. április. 13. 13:55 2020. április. 13. 17:41 ITTHON
Egy kétéves kisgyerek is elkapta itthon a koronavírust
szerző:hvg.
A kisgyereket a sátoraljaújhelyi kórházba vitték, ott derült ki, hogy fertőzött.

Azannyát, pedig ott nem M-Z-P. a polgi!
vitriol
@polar450: 20.20 -viszont ott is orbán a min.elnök!
human
Nem féltem MZP-t. Nagyon strapabíró ember. Ő legalább a versenyszférából jött és tudja mi az a munka. Szemben Lázárral vagy Orbánnal. Ők csak a hatalmat ismerik.
Sámannus
@human: Azt hiszem Lézer Jankó felajánlhatná a dácsáját járványkórháznak!
Yoda69
A fideSSes szennylappal felmosta Marki a padlót
RonaGyuri
Az igazi kettős hiba

ha már a valóság vs. média kettőség szóba keveredett

Eredetileg két független bejegyzésnek szántam, lévén két nagyon más – még akkor is, ha az index.hu egymás mellett szemlézte őket – szerzőről van szó, pontosabban arról szólnék, hogy annyira nem.
Egyfelől itt van „Kabai Domokos Lajos - BEKIÁLTÁS: Vesztett Orbán Karácsonnyal szemben - Megfenekleni látszik a budapesti főpolgármester elleni mostani támadássorozat.” postja, ami akár jó is lehetne, azonban a kiindulása nagyon mellément.
„Orbán Viktort megvezették, esetleg nem tájékoztatták megfelelően. Ha nem ez történt volna, aligha követi el azt az ostobaságot, hogy a nagypéntek reggeli rádióinterjújában megengedi magának a kimondva kimondatlanul Karácsony Gergely budapesti főpolgármesternek szánt beszólást, miszerint
„még egy idősotthon működtetésével sem tudnak megbirkózni”.
” – kezdi a mondókáját. Majd kijelentette, hogy „Ezzel elérte eddigi erkölcsi mélypontját a kormányoldali politizálás.”. Nos túl azon, hogy akadtak olyanok, akik valóban túltolták –olyan is akadt, aki arról zagyvált a nyilvánosságra hozott dokumentumok kapcsán, hogy állítólagos dokumentumok mögé bújok, ami lássuk be Orbán emlékezetes akciója után igazi pofátlanság - csak a szokásos ugató kórus. Bár az tényleg tény, hogy még a szokásosnál is átlátszóbb. Ez azonban Orbán elmebajának még rosszabbra fordulása eredménye. Spirálba került, kényszeresem intézkedik, ami táplálja az elmebaját, ami újabb intézkedésekre sarkallja. Szó sincs félrevezetésről,!
Másfelől „Médianapló - Milyen a polgár hangja? - Zöldi László”. Nos ahogy lenni szokott a tanárúr-II megint túltolta a bringát, most a „ a Magyar Nemzet romjain létrejött Magyar Hangot vagy a Heti Válaszból kisarjadt Válaszonline-t ” ajnározza. Olyanokat, hogy polgári, konzervatív, no meg keresztény. Az utóbbit hagyjuk lévén manapság ez is bonyolult. Már nem csak az elvek és az egyház gyakorlata között feszülnek ellentmondások, de sokkal inkább Őszentsége és a hazai klérus...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt ...

Már nem csak az elvek és az egyház gyakorlata között feszülnek ellentmondások, de sokkal inkább Őszentsége és a hazai klérus között.
Ami a polgárságot illeti van egy érdekes anekdotája „A létükkel emlékeztetik arra a hatalmat, hogy első országlása idején még polgári kormánynak nevezte magát. Egyik bizalmi embere utólag árulta el, hogy a polgári jelző csupán politikai termék volt.”. Az így igaz, s tegyük hozzá a konzervatív még az sem, az egy szlogen feléjük.
A cikk végén azonban mond valami nagyon szermélyeset, ami jól kvadrál a cikk többi részével, sőt na Kabai féle ordibálással is.
„Első generációs értelmiségiként csupán felnőtt fejjel értettem meg, mit jelent valójában polgárnak lenni.” – írja, ami persze esetében, sőt az összes említett esetében erős túlzás. Mármint a befejezettség; kezditek kapizsgálni, ahogy talán az európaiság is kezd derengeni, de sajnos a konzervatívizmusról még semmit! =))
justhpeter
@Cicamama55: Orbán az egészségügy lezüllesztéséért felelős. Nem a vírusért, hanem az elmúlt 10 évért.
Cicamama55
@justhpeter: Tudom én azt, de itt most a polgármestert a megbetegedések miatt teszik felelőssé. Ez abnormális! :(( De ha így gondolják, hogy egy világjárvány idején egy város polgármestere a felelős az ottani megbetegedésekért, akkor az országért Orbán Viktor!
Jozefina
A fideszesek miután nem tudnak és nem is akarnak a járvány idelyén segíteni, így csak kerékkötők és semmi szükség rájuk!!! El kell zavarni valamennyit!!!?
KisGenyo2
@justhpeter: mert mint tudjuk 2010 előtt minden korházban 2 ágyas, plazmaTV-s szobák, folyosónként ingyen patika volt és a gundel étteremből szállították a menüt.
:-D
Ugyanolyan lepukkant volt mint most. És ezzel meg az a fő baj, hogy olyan az egészségügy rendszere (IS), hogy ha több pénzt teszel bele, egyetlen dolog lesz benne több, a lopás! Minden szinten. A takarító csak 1-1 hypót meg WC papírt, a főorvos, meg a diagnosztikai gépek idejét lopja... Minél több van annál többet! ;-)
justhpeter
@KisGenyo2: Akkor nyissunk új lapot, ahol az a takarítónő és az a főorvos csak közmunkás lehessen.
Cicamama55
@KisGenyo2: Sok igazság van benne, nem voltak régen sem luxusok, viszont voltak szigorú ellenőrzések, ami miatt nálunk patika tisztaság és rend volt. Városunk kórházát 2006-7 ben újították fel, remekül is működött, kiváló, lelkiismeretes orvosokkal. Eltelt 3-4 év és megszüntették mint kórházat működni. A megyei kórházba kell átutazni annak, aki rászorul. az elmúlt években az 1 napos sebészet beindult...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.