Üzbegisztán 500 ezer maszkot küld Magyarországnak, az ezeket szállító repülőgép kedd este érkezik meg – mondta a külgazdasági és külügyminiszter keddi online sajtótájékoztatóján.

Szijjártó Péter videokonferencia keretében egyeztetett Szardor Uktamovics Umurzakov üzbég kereskedelmi és külgazdasági miniszterrel, miniszterelnök-helyettessel.

Kiemelte:

nagyszerű dolog, hogy ezekben a nehéz időkben is vannak baráti nemzetek, amelyekre számíthatunk.

Nagyon hosszú azoknak az országoknak a listája, amelyek Magyarországtól segítséget kértek – többnek segítettek is –, viszont nagyon rövid azon országok listája, amelyek segítséget ajánlottak – közölte.

Hozzátette:

közös bennük, hogy mind keletre találhatók Magyarországtól, és Kína kivételével mind tagjai a Türk Tanácsnak.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Milliós szállítmányokról beszélnek 2 hete. összesen nem él 10 millió ember az országban, de még a kiemelten veszélyeztetett és kapacításainkat veszélyeztető EÜ dolgozók is a mai napig problémákkal küzdenek..

Hol vannak ezek a milliós tételek, ha néhány százezer embert sem tudunk belőle 2 hét alatt ellátni.

Persze működnek a mutyi országokkal ilyenkor, hogy "kisegítjük egymást", csak kérdés, hogy nekünk magyaroknak segítenek vagy a fidesznek asszisztálnak és majd mi is...Küldözgetnek dobozokat, amit a kamerák előtt átveszünk, de hol a tartalom amit szinte már összeadni is nehéz annyi millió eszközt jelentettek be naponta..? Azt most hagyjuk, ha van is valami a dobozokban, akkor nagy részük abban a formában használhatatlan a külföldi beszámolók alapján.Ok egy félig szar maszk még jó valamire, de megbízhatatlan tesztekkel pl hogyan küldjünk vissza idős otthonokba embereket...

Jó lenne, ha egyáltalán ezeknek a minőségéről beszélgethetnénk, de hol a faszban vannak ezek a cuccok. Miért nincsenek annál, akinek szüksége van rá. A buta csirkeszar komoly mély hangon csak erre nem tudott válaszolni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Nem kell körbe könyörögni a világot te szarjanko, csak használjátok fel jól azt a 2 ezer milliárd forintot amit az unió adott.
evacica
Petike! Jó lenne, ha legalább most nem hülyítenétek a népet, ha nem segítenétek a bajbajutottakon. Jut eszembe a te és tehetős családot mennyit ajánlott fel a rászorultaknak?! Tudom a választ semmit!
kokopelli
@Joker: ...nem elég a ß@rháziaknak amit az EU-tól kapnak,ill. amit a "plebs" előtt letagadnak, és maguknak lenyul-
nak!? A Lölö,a Vejko a pelenkás nejjel,és a "futottak még narancsszinben"! Olyanok mint a sáskák!Eszik a zsét és szót
"foschnak,mint a murányikutyák"! (:-()
Joker
@kokopelli: Na ja, ennek nemsokára vége !
Lepényleső
...s vélhetően legalább annyira demokrata államok,mint amennyire azok a fydes álmok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.