Az önkormányzati vezetők leszögezik: Nincs több türelem!

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Azt nem fogja megtenni,mert akkor kiderül hogy az állam által fenntartottakban is tombolhat a járvány...miről pofázna akkor narkós tompika ???
illusion
Helyes!
A kocka el van vetve
Ha harc, hát legyen harc
A legjobb védekezés a támadás
RonaGyuri
@RonaGyuri: A strucc állítólag nem teszi,

de a mi drága jó külgarázdánk tényleg azt hiszi, hogy ebben az országban mindenki vak és hülye

Miközben a főpolgit csesztetik az idősotthonok miatt és a polgik meg rimánkodnak, hogy a kormány miért nem intézkedik, a mi drága jó Szájjártatónk igazából részletes vallomásban számol be a disznóságaikról.


(www.kormany.hu/hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/hirek/ujabb-egeszsegugyi-vedoeszkozok-erkeztek-budapestre)

Az MTI beszámolója szerint Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter kedden az Országgyűlésben. napirend előtti felszólalásában elmondta:
„Megállás nélkül érkeznek a légi szállítmányok - a Kína és Magyarország közötti Wizzer légihíd megállás nélkül üzemelt húsvét idején is -, a kormány 3,3 millió tesztet is rendelt Kínából.”
„az elmúlt egy hét alatt 26 repülőgép, azokon összesen 13 millió 207 ezer maszk, 6 millió 203 ezer védőruha - köztük kesztyűk, izolációs köpenyek, sapkák, arcvédő plexik -, továbbá 155 ezer teszt és 101 lélegeztetőgép érkezett.”
Aztán „Ezen a héten is folyamatosan érkeznek majd a szállító-repülőgépek Budapestre fedélzetükön a védekezéshez szükséges újabb eszközökkel - a kazah és az azeri kormány pedig a lehető leggyorsabban kezeli és engedi továbbrepülni a Kínából induló, Budapestre tartó szállító-repülőgépeket, mind Nurszultan, mind Baku repülőterén.”
és végül:
„Minél jobban állják a küzdelmet a szomszédaink, mi is annál jobb helyzetbe tudunk kerülni” jelentős mennyiségű vásárolt eszközt ajándékozunk el.
Szóval nyakló nélkül vásárolunk drágán, de kétes minőségben, nyomatjuk a Wizzer-t, kazah és azeri kitérővel és végén elajándékozzuk! =))
csipetke
Ugyanmá! Miért kéne szűrni?Már találtak egy bűnbakot,aki majd minden balhét elvisz.Karácsonyt éppen csak nem feszítették keresztre,a Pesti úti idősotthon miatt,pedig ő már március elején ezt kérte,csak pont lesz@rták.De ennek ellenére őt kiáltották ki főbűnösnek.Röhej,ami ebben az országban megy.Ilyen elmeroggyant cinikus kormánya nincs egyetlen országnak sem.Köszönjük fidesz szavazók!Remélem,most ti is szívtok,mint a torkosborz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.