"Azok a könyvtárosok, akik aktívan kitalálják, hogy hogyan lehet új és új programot hozni, ők nagyon sok pénzért ott fognak keresni. " Fekete Péter szerint azokra a könyvtárosokra, akik nem csinálnak semmit, azokra nem lesz majd szükség, "és azokra a könyvtárosokra, akik aktívan kitalálják, hogy hogyan lehet új és új programot hozni, ők nagyon sok pénzért ott fognak tudni maradni. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: levarosbukta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Azért egy államtitkár annyira hülye nem lehet, hogy ne jöjjön rá a kiszervezik alóla a dolgozókat akkor előbb-utóbb ő is megy a levesbe!
lusta
@levarosbukta: A jó elvtársak majd érdemeiknek megfelelő új, jó zsíros állast kapnak.
Qqberci
Baszkikám, jártál már életedben könyvtárban?...
Nessy
Ennyire nem lehet ostoba, hacsak életében nem járt könyvtárnak még a közelébe sem! Mit gondol ez a jóember, hogy az olvasók szépen visszarakják a könyveket, amikor visszahozzák? Sőt, amikor az ember levesz egy könyvet polcról, de mégsem veszi ki,lehet hogy véletlenül pár könyvvel arrébb teszi vissza. Sokat jelent az ismerős könyvtáros, aki már ismeri mit szerettünk olvasni, és tud ajánlani újdonságot, esetleg az érdeklődésünknek megfelelő más fiókból cserélt könyvet. ha keresek valamit, és nincs bent, megnézik van e másik fiókban szabadon, átkérik levélben, amikor megjön, jön az email, mehetek a kért könyvért. Az emberek szeretnek beszélgetni, könyvekről, kulturális eseményekről. Néha egész kellemes társaság jön össze, és elindul a beszélgetés, bár nem biztos hogy ismerjük egymást, amelynek a lelke a könyvtáros. Miről állapítja meg a hozzá nem értő, nem könyvtárlátogató ítélet végrehajtó, hogy csinál e valamit a könyvtáros. Ezért kell a ez "a járványt csökkentő" rendelet, hogy kilehessen rúgni szakembereket??
csak úgy....
ez butább,mint sanyi az üvegtigrisböl...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.