Horváth Ildikó színvallásra akarja rábírni a kórházszövetséget, mert elismerő szavakkal álltak ki a menesztett kórházigazgató mellett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nocsak! Előkerült a drága? Kár volt! Nem vitatom, hogy doktori diplomája van, de már nem "orvos", politikus!
Nessy
Nocsak! Előkerült a drága? Kár volt! Nem vitatom, hogy doktori diplomája van, de már nem "orvos", politikus!
Klubtag
...és ezek között az embertelen, szarházi fideszfunkcik között, akik még gőgösen, cinikusan meg is mernek nyilvánulni - sőt felszólítanak, számonkérnek náluk klasszisokkal értékesebb embereket - egyre több a nő...mi van itt hölgyeim? Ennyire szeretnének ebbe a macsó-selejt, álpolgári-álkeresztény, bűnöző bandába tartozni?
Béla333
Na ez meg ki a fene? Horváth Ildikó?! Nem lehetett róla hallani eddig semmit, pedig már hetek óta vírus vészhelyzet van!
Most jött meg a nyaralásból?
És rögtön mindenkit leba@?
Lehet, hogy ez a pedellus és nem is orvos?
Klubtag
@Nessy: ..."Nem vitatom, hogy doktori diplomája van..."
Mengelének is volt...o:)))
tudode
Az államigazgatásban a doktori diplomata "csak" a szakmára utal, de amellé nem ártana egy icike, picike államigazgatási-, és háztartási ismeretet is felvenni, mivel az ÁLLAMIGAZGATÁS is TUDOMÁNY, (minden mindennel összefügg még veszélyhelyzet idején is)))))), amely elvesztette államigazgatás jellegét mióta őfélesége félék nyomják a sódert, mentegetve a menthetetlent, és hajBÓKOLNAK annak, aki nemisminiszterelnök, csak egy szekta főnöke, annyi hadicselt elkövetve a bársonyfotelban, amelyre nem volt példa a honfoglalás óta!
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.