Miközben Magyarországon van hivatalosan az egyik legalacsonyabb koronavírus-esetszám Európában, és a halottak száma sem kimagasló, addig hatalmas készültség van a magyar kórházakban és a kormány a járvány miatt rendkívül rövid idő alatt, a fokozatosság elvét nagyrészt figyelmen kívül hagyva alapjaiban alakítja át az egészségügyi ellátórendszert. A két dolog látszólag nem fér meg egymás mellett, cikkünkben bemutatjuk, hogy mi lehet a magyarázata annak, hogy a kormány a „legrosszabb forgatókönyv” bekövetkezésére készül a kórházakban, felvállalva annak beláthatatlan következményeit. Egyúttal arra is rámutatunk, hogy ez a mostani taktika miért nem előnyös a jövőben várható korlátozó intézkedések feloldásakor. Kezdjük az adatokkal! Amikor ezt a cikket írom hivatalosan 1916 koronavírus-esetről és 189 halottról tudunk Magyarországon. Milyen megállapításokat lehet mindezek alapján tenni? Egymillió főre vetítve az igazolt esetszám Európában az egyik legalacsonyabb (190) és a halottak...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Gauntlet: Az. Es a dobbenet, hogy tapsolunk hozza.
Ennek a gecinek mar reg a lampavason kellene himbaloznia.
tudode
Ha nem jön be a patás ördögi terve, és nem köt neki útilaput a csámpásra, EZ AZ ORSZÁG MEGÉRDEMLI A SORSÁT!
.
Kijelentő módban:
.
nepszava.us/orban-a-magyar-nep-szelektalasara-hasznalja-a-vilagjarvanyt/
.
Ámen!
Nyírfa
@tudode: Sajnos, igen. Igen, Orbán szelektál, igen, ez az ország megérdemli a sorsát, ha továbbra is homokba dugja a fejét
Nyírfa
@Yoda69: 8.42

Csak kiderül, hogy ki mennyit is ér. Nem kell ehhez nekünk Lázár.
1magyar
Mondjuk nem értem miért nem tesztelnek többet? Annyira drága lenne a tesztelés? De abban igazuk van, hogy a teszt nem gyógyít. Csak éppen tisztábban látnánk.
Yoda69
@1magyar: O1G pont azert nem tesztel tobbet mert nem akar tisztan latni. Zavarosban jobb halaszni, es megteveszteni az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.