Márciusig több mint 1 milliárd forintot fizettek ki oktatási szakértőknek egy uniós projektben. A projektgazda Eszterházy Károly Egyetem küldte meg a táblázatot, amiből kiderül, összesen 934 millió forint volt a szakértők bruttó bérköltsége, és 177 millió forintot szociális hozzájárulási adóként fizetettek be. BÁR A LAP CSAK A NEMZETI ALAPTANTERVHEZ KÖZVETLENÜL KAPCSOLÓDÓ KÖLTÉSEKRE VOLT KÍVÁNCSI, A TELJES PROJEKT SZAKÉRTŐI KIFIZETÉSEIRŐL KAPTAK TÁBLÁZATOT, ÍGY NEM LEHET TUDNI, EBBŐL MENNYI MENT A NAT-RA.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne feledjük, hogy egytől-egyig a területen dolgozó és ezért jól fizető állásokban lévő potentátokról van szó! =))
Gyütt Mönt
Érdekes, hogy bár 303 "szakértő" dolgozott, és még ma is dolgozik a projekten, eddig mindössze két név vált ismeretessé. Az egyik Takaró Mihály, a másik pedig Csépe Valéria. A projekt szellemiségét Takaró Mihály egyik nyilatkozata fémjelzi, szerinte a Nyugat c. újság csak egy zsidó lapocska volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.