Április 27-től, ahogy a BKK járatain, úgy az üzletekben, boltokban, piacokon, taxikban is kötelező lesz az arc eltakarása – jelentette be Facebook oldalán Karácsony Gergely.

A főpolgármester közösségi oldalán azt írta:

A célunk, hogy megfékezzük a járvány terjedését. Nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy zárt térben veszélyes, ha nem takarjuk el az arcunkat. Ezért lesz kötelező kendő, sál vagy maszk viselése. Döntésünket egyeztettem a kormánnyal is. Tudom, ez egy újabb kényelmetlen intézkedés, de egyben szükséges, mindannyiunk érdekében, ezért kérem az együttműködésüket. Óvjuk meg mások és saját egészségünket is!

Forrás: Index

Címlapkép: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Álarcos énekes is lesz, ha vége a járványnak?! - Maszkot le! Maszkot le!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@jesz: @Mirabilis: ingyen? Farkas Flóriék 400 Ft kérnek egy egyszer sem biztos, hogy használhatóért a piacon!!! =))
Pálinkás Pál
Halkan kérdezném...ennek a buzeráns karácsonynak 27.-én jön meg??? ha már elrendeli.../nem értek vele egyet/ akkor miért is kell egy hetet várni??? mellesleg csak minden 1500. budapesti fertőzött.../hivatalos adatok szerint/...ezek után majd minden influenza járványnál is ez lesz???
dr. prédikátor
Nagyon helyes hogy kötelező a maszk viselése, de ki fogja ellenőrizni a rendeletet???Mert a sok buznyák pesti szarik rá!!! Persze kivételek vannak!!!Tapasztalatom szerint 50-ből jó ha öten viselnek maszkot és kesztyút a tömegközlekedési eszközökön /metró ,busz, villamos/!!!
Jozefina
Mindenkinek a saját és főleg mások egészségének a megőrzése céljából kell védőeszközt viselnie. Különben aki nem viseli az a másik ellensége!!!?? Nyugaton is egyre több helyen kötelező. Így lehet a vírust minél előbb legyőzni!!!
rokker33
@Borsodi: 20:28 Kazincbarcikán Szitka Péter MSZP által is minden háztartásba eljuttatják az INGYEN maszkokat, ahol fidesz tetű van ott fizetni kell érte és csak kormányzati intézkedésekre jogosultak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.