A volt jobbikos Bencsik János szerint úgy tűnt, néhányan a bezárt kocsmák helyett a parlamentet használják tivornyázásra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Eltekintve a szondától, 22 h-ig sajnálattal nézegettem azokat az két tapogatón megszámolható szerencsétlen képviselőket, és őfőméltósága alárendeltségébe tartozó közszolgákat, csupán kirakatnak használja "hálából" a TELJHATALMÚ, hogy ugye, ugye MŰKÖDIK A PARLAMENT!
.
Mondhatni minden olyan, közjogilag érvénytelen törvényjavaslatot odavágva a parlament asztalára, amely restanciája a döntéshozóknak, mint pl. a NÉBIH, saját gránitszilárdság ellenesen a KÖZGYŰJTEMÉNYESEK kukába dobásával, stb-vel!
.
Nagyot alkotott a bársonyhokedli várományos óriás bébi is, az OLIvér!
Nessy
@tudode: Hogy lehetsz ilyen értetlen! A többi "járványellenes" rendelet után az a hab tortán. Jövőhéten megszűnik a járvány, és 120%-on beindul a gazdaság! Biztos a Kartonpacknál már napok óta az univerzumnak is szállítanak! Az új Akku gyárba Gödön annyi új munkahely lesz, amennyi munkanélküli a világon nincs! Hogy Te semminek nem tudsz örülni, velem együtt!
tudode
@Nessy: kedves!
.
Mindketten tudatában vagyunk annak, hogy az ország sánta pacikra tett, akik azért nem felejtkeznek meg a hokizsebükről. De lelkük rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.