A helyzet az az, hogy amikor az ember fáradt, de pörög az agya, akkor én Müller Cecília összest használom, mert összefüggéstelen, bugyuta motyogása gyorsan álomba ringat. Egészen más a helyzet Kásler kapcsán, ő ugyanis hazugságaival, sajátos értékrendjével éppen ellenkezőleg, segít a felébredésben. Kásler oly hatékonyan emeli a vérnyomást, hogy megfontolnám keringéstámogató szerként való engedélyeztetését is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hogy ez mekkora?!És milyen igaza van.Káslerről a hivatalbalépése óta tudjuk,hogy valami gondja van a felső traktusban,viszont gondolom,kellemesen érdes a nyelve,és a bólogató-izmai jól működnek.Ez így épp megfelel orbánnak.
Müller egy pártkatona,aki felolvassa,amit elétolnak.Az túlzás,hogy felolvassa,inkább elnyekegi-nyökögi.Gondolom,nemkevés pénzért.Találhattak volna valakit,aki frissen-fitten felolvassa a fidesz által összeállított rizsát
Nessy
@csipetke: Ahhoz Gulyás Gergely, vagy Kocsis Máté kell! Néha akkora valótlanságokat tudnak fapofával elmondani/ felolvasni, hogy az Oscart érdemelne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.