Klaus Iohannisnak sikerült civilizálatlan és gyűlöletkeltő módon megnyilvánulnia.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Diszkrimináció és az gyűlöletnek az keltése

Újabb hisztériás matyarkodás vonaglik végig a Semjén-matyarok vélt érdeke szerint

Klaus Iohannis román államfő minapim megjegyzés váltotta ki a matyarkodó cunamit
„Államfőhöz méltatlan, hisztérikus kirohanásnak, a magyarok elleni gyűlöletkeltésnek nevezte Kelemen Hunor”,
„A romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) a Mikó Imre Jogvédő Szolgálat megkeresése alapján vizsgálni kezdte Klaus Iohannis román államfő szerda délben tett kijelentéseit”,
na és persze
„Szijjártó: Klaus Iohannisnak sikerült civilizálatlan és gyűlöletkeltő módon megnyilvánulnia.”
Nos a dolog igencsak érdekes, s részben független – ahogy annyi más esetben most is egy ürügy egy talán nem túl szerencsés kijelentés szövegkörnyezetéből kiragadva és kellően kicsavarva - apropótól. Alapvetően az eb az un. határon-túli business újabb állomása. Alapja majdnem olyan alpári mint az ártunk és qurmányunk által ezerrel felszított antiszemitizmus, rasszizmus és xenofóbia. A nagy nemzet voltunk egykor és a gazok lerabolták tőlünk.
Ezt mára odáig fejlesztették, hogy már nem csak segítséggel, de kárpótlással tartozunk (mert hagytuk) nemzet-tervéreinknek! És itt van az igazi gond, mert nem csak különleges előjogokkal rendelkeznek, miközben praktikusan 0 kötelezettséggel, de ezt ártunk és qurmányunk még ki is hangsúlyozza. Igen nálunk ők az első-osztályú állampolgárok, még mi adófizetők a legjobb esetben is csak másod, de sokunk csak harmadosztályúnak számít. Kis túlzással övék a madár gósa, mi meg leszopogathatjuk a csontokat, ha nem dobják ki.
Nos ez nem csak vérlázító ellenünk, de komoly gondokat okoz pl. a románoknak is. Orbán ottani haverjai ugyanezt várják el a szülőhazájuktól is: előjogokat azért, mert ők – ráadásul csak állítólag; mert igen sok esetben bemondásra megy – magyarok! =))
Igen a diszkrimináció, pontosabban a pozitív diszkrimináció hiány ad okot a gyűlölet keltésére! =)) S persze ez az ádáz acsarkodás is terelés Orbánék részéről!
legott
Szijjártó válaszolt a román elnök magyarellenes beszédére

Klaus Iohannisnak sikerült civilizálatlan és gyűlöletkeltő módon megnyilvánulnia - egy civilizálatlan és gyűlölködő bagázzsal szemben
Jó.
Én nem akarok mindenáron magyar lenni - főleg a fideszes béna náci szar elképzelés szerint, nem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.