Valóban idegesítő volt a szállásközvetítő gyakorlata, és több országban is célkeresztben volt, de a GVH-bírság mértéke sokakat meglepett. Mi állhat a háttérben?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igen izgalmas kérdés egy mindennapos akció mentén

Ártunk és qurmányunk nem csak a talicskázást nyomatja

Mottó:
Sokat fejlődött a világ! =))
Egykor az volt a fáma: „Vae victis”
Ma már elég „útban lenni”

Ahogy az index.hu írja „Gigantikus büntetést kapott a neves, holland hátterű szállásközvetítő. Ez egy fogyasztóvédelmi bírság volt, az ilyenek csak úgy záporoznak az elmúlt fél évben a versenyhivataltól. A GVH működésében a nehezebben feltárható kartellbírságból viszont már sokkal kevesebb van. Mi történt a Booking.com-mal, és vajon miért fogott ennyire erősen a versenytanács ceruzája?”
Nos túl azon az apróságon, hogy az illetékes(nők)eknek eléggé útban voltak/vannak a dolognak, van egy igencsak érdekes részlete. Pontosabban több hasonló is van, de ebből a portál a meghatározóbbat emelte ki: az ingyenesség fogalmát. Ami sokkal bonyolultabb annál, hogy elüssük: „Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen. (Máté 27.62–66).”. Bár az én meglátásom szerint a kedvezményes ár dolgai – ez valahogy nem érdekli a szerveket – sokkal pikánsabbak (már csak az ismert kísérlet okán is: ára 3$, de ha 3-at visz, akkor csak egy 10-es!!!).
Erről jut eszembe – nem véletlenül – ártunk és qurmányunk újból nekitámadt a Virág œuvre egyik gyöngyszemének. Harangoznak a Budavári Országos Villamos Teherelosztó épületének a Várnegyedben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.