Rogán lett a kiemelt ünnepek felelőse.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A kó (és főleg hozzáértő) káder nem vész el, csak átalakul. Mindig ahhoz, attól kezdve és legnagyobb hozzáértéssel bír, ahová a Párt állítja.
(V. I. Uljanov ---után szabadon)
tudode
És akkor ki lesz a széna, szalma, marha felelős, amihez ért:
.
---- Pálinkát és rétest kapott Orbán Rogánéktól
.
www.youtube.com/watch?v=_cVDARAyV2c&t=232s
.
!!!
Nessy
A fene sem tudta, hogy ennyi féle "ünnepünk" van! Kell a plusz pénz pár hívőnek, meg Rogánnak! Azért a családi ünnepeket még megtarthatjuk Rogán hathatós közreműködése nélkül??
namihami
Azon töröm a fejem, hogy vajon a gittet neki kell rágni vagy adnak alá egy gittrágó embert is? Persze minimum gittrágóügyi-államtitkári besorolással és persze a velejáró juttatásokkal. És a hivatali apparátus is feláll, mert van még haver az útszélén.
kissé felnőttem
micsoda ünnepünk van ? hát Máj. -1 nem eléggé régi majd ezt is átnevezik átszervezik kiszervezik nem kell csodálkozni. valamikor úgy szólt Világ proletárjai egyesüljetek!
gyorsult a felejtés is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok