Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője egy önkéntes ápoló beszámolóját idézte, aki szerinte azt mondta, hogy tíz általa ápolt, kórházból hazaküldött beteg közül kilenc meghalt. Az elhunytak között volt egy, akit nyílt hasi sebbel küldtek haza, és voltak köztük rákbetegek is. “Ki a felelős ezért? – kérdezte a frakcióvezető, aki szerint Orbán Viktor miniszterelnök és Kásler Miklós emberi erőforrásokért felelős miniszter “a halálba küldenek embereket” a kórházi egészségügyben zajló ágyfelszadítás során, egyúttal azt is számon kérte, hogy egyik vezető kormánytag sem jelent már meg hetek óta a parlament előtt. Szerinte félnek vállalni a felelősséget, mert “elbaltázták a járványkezelést”.

Forrás: borsod24.com
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"“Ki a felelős ezért?"

Hát ki más, mint aki ezt a döntést meghozta: a magának korlátlan teljhatalmat megszavaztató diktátor és az ő hatalmát megszavazó 133 féreg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
2022-ben (ha lesz egyáltalán választás), majd kiderül, h hányan veszítették el az emlékezőképességüket azok közül is akiket mélyen és fájdalmasan érint a mostani helyzet.
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 19:43
Akkor a mahallgatás helyett baszd meg a kurva anyádat,hogy kimenjen belőled a galandféreg.
Kis 20 kiló geci.
SystemError
@Pegero: Ismered a Power BI-t? :) Hamarosan megmutatom
SystemError
@Pegero: Tudom, hogy annak születtél. Szerinted voltam olyan hülye, hogy elárulom neked, hogy leszakadt kipufogót kell figyelni...:) Kösz a visszajelzést, működött az indikátor! Viszont jó tudni, hogy nem csak a főnököd egy retkes spicli, hanem a csicskái is elvártan azok.
SystemError
@Pegero: Nagyon komolyan mondja a patkány! Ne már! :) Szerinted valaha spanoskodtam veled te hülye gyerek..:) Régóta figyellek már...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.