„Magyarország demokratikus, független jogállam. Szabad ország. Olyan ország, ahol ma már természetes, hogy szabadon mondjuk el a véleményünket, szabadon gyülekezünk, közlekedünk. Szabadon vállalkozhatunk. Szabadon választunk képviselőket, polgármestereket. Szabadon hozhatunk létre szakmai, érdekképviseleti, politikai szervezeteket. Szabadon veszünk részt különböző nemzetközi szervezetek munkájában. A szabadság azonban törékeny. Ahogy Ronald Reagan fogalmazott, minden nemzedéknek folyamatosan küzdenie kell érte, és védelmeznie kell” - mondta a köztársasági elnök a parlament szombati, ünnepi ülésén, ahol az Országgyűlés 30 évvel ezelőtti megalakulására emlékeztek. Áder szerint a 20. század végi, rendszerváltó nemzedéknek azért kellett megküzdenie, hogy Magyarország ismét Magyarország lehessen, „haza, melyet mindannyian magunkénak mondhatunk”, „független ország, amely nem kiszolgálója, nem csatlósa senkinek”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Csak a sarjadzó demokrácia koporsója hiányzott erről a színjátékról!
legott
Áder János: "Magyarország olyan ország, ahol ma már természetes, hogy szabadon mondjuk el a véleményünket"

Aha

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3282/32822/328222/32822200_58ffa11cc8d42744d985a21907e43459_wm.png
Béla333
Elmondjuk de nem történik semmi.
Ismerős: Ez egy következmények nélküli ország.
Itt van pl. a vakondkereső Áder mester. Ha lett volna következménye annak amit tett, akkor most nem Ádernek hívnák a köztársaság elnökét!
Gyütt Mönt
Még hogy szabadon mondják el véleményüket, hát a pofám leszakad!
24.hu/belfold/2018/10/24/demeter-marta-atvilagitas-parlament-elnemitas/
És egy másik gyöngyszerm: Orbán Viktor: Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk. De azért kitapsolják az ellenzéki felszólalót, így kifut az időből. :(
nemkati
@Gyütt Mönt: Sokat kell mondani, akkor sokan elhiszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.