Karácsony Gergely főpolgármester folyamatosan és kétségbeesetten terel, miközben az elmúlt hetek adataiból nyilvánvaló, hogy a járvány leginkább a fővárosi idősotthonokban terjed – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton közösségi oldalán.

Kovács Zoltán azt írta: ennek az az oka, hogy a főpolgármester későn intézkedett, nem készítette fel a fővárosi idősotthonokat a járványra. Van saját hatásköre és felelőssége, ideje lenne ezzel foglalkoznia – jegyezte meg.

Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt

Az államtitkár megosztott egy diagrammot is a fővárosi fenntartású idősotthonban elhunyt emberek számát bemutatva. Az információ szerint idősotthonokban eddig 93 koronavírus-fertőzött halt meg, közülük 64-en fővárosi idősotthonban.

Mivel Budapesten és Pest megyében eddig 320 koronavírus-fertőzött halt meg, így "minden ötödik budapesti és Pest megyei elhunyt egy fővárosi fenntartású idősotthonból kerül ki" – írta Kovács Zoltán.

(MTI)

(Fotó: Kovács Zoltán/Facebook)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hja,szőröske,ha a gazdád akkor adott volna segítséget az idősek otthonának,akkor nem ez lett volna az eredmény. Szégyen gyalázat ez a kormány.Az önkormányzatoktól elvonták a bevételük nagyrészét,és még elvárják,hogy a kormány helyett gondoskodjanak a munka nélkül maradt családokról,és a saját dolgozóik védőfelszereléséről.Hadoválnak naponta a nemtom hány millió védőcuccról,de nem kapott pl az idősek otthona sem,hiába kérte Karácsony már március elején,és azt is,hogy tesztelés nélkül ne vigyenek vissza a kórházból az otthonba betegeket.Ez kizárólag Karácsony lejáratásáról szól,semmi egyébről,ami orbán aljas,gyerekes bosszúja,és az összes betanított bólogatójancsi ezt fújja.Valószínűleg ezért,és a hasonló akciókért kapták a 35%-os béremelést
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Sziszifusz: "Bájos" tőled rám hegyezve hallani a jogos kritika el nem viselését, miközben a mortalitási adatok "élharcosának" számító pesti úti idősotthonnak éppen "csak" a fenntartójára, irányítójára nem tűrsz el kritikát, mert az éppen a "haladó efftársi fanok" vezette főváros! Ez tipikusan a "fogd a nyuszira" bolsi mentalitás, ami - nem kétséges - már Kun Béla óta ellensége a magyarnak!
olivetti
@durbincs: F*szpajtások?
Dugatod még magad, debil Bede?
Beleülsz még a borosüvegbe buzera?
Nem vág be a tanga "homoki légy"?
Mennyit fizet a Fidesz?
Mennyi a júdáspénz?
olivetti
@durbincs: F*szpajtások?
Dugatod még magad, debil Bede?
Beleülsz még a borosüvegbe buzera?
Nem vág be a tanga "homoki légy"?
Mennyit fizet a Fidesz?
Mennyi a júdáspénz?
legott
"A Portfolio cikke viszont egészen másra enged következtetni.

Mint kiderül, az idősotthonokban elhunytak aránya nem kiugró más országok arányszámaihoz képest, ugyanis világszerte az áldozatok csaknem fele idősotthonokból került ki, ugyanakkor összességében nagyon magas az elhunytak száma az összes fertőzöttekhez viszonyítva, ami arra utal, hogy maga a járványkezelés nem sikeres.
!!! Tehát mire a kevés fertőzött ismertté válik, már olyan súlyos állapotba kerül, hogy nem lehet rajta segíteni. !!!
Ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy mint írják „a magyar fertőzésszám a népesség arányában extrém alacsony lehet, tehát a kevés fertőzöttből találunk meg nagyon keveset.”

kolozsvaros.com/2020/05/13/a-magyar-virus/
tudode
Kovács Zoltán előfordulhat, hogy amiatt kritizálja a főpolgármestert, mert ha kezét, lábát összetöri akkor sem lehet olyan megjelenésű, tiszta tekintetű, mint a főpolgármester, a nyelveléséről nem is szólva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.