Azt nem mondta, ez mikor következhet be.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
"A Semmelweis Egyetem rektora, Merkely Béla a hvg.hu-nak azt mondta, tankönyvi értelemben már nincs járvány, csak járványveszély, a nyarat pedig várhatóan járványmentesen töltjük."
Pálinkás Pál
@Nyírfa: Ez komoly??? szerinted egy tüntetéshez engedély kell??? amihez engedély kell azt rendezvénynek hívják a világon mindenhol...itthon azért nem lesz soha tüntetés,mert birka nép vagyunk...és erre az ellenzék is rájátszik,mert elképzelni nem tudnának egy "engedély nélküli" megmozdulást...annak idején a Szolidarítás Lengyelországban sem kapott engedélyt a kormánytól...mégis hozzájárultak a változáshoz...
tudode
@Nyírfa:
.
Arról nem is szólva, hogy a tudományos élettel együtt kiheréltette az ez év április 1-jén a független 250 éves Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatot, különben nem mutogathatná magát, mint az emberélet megmentője, megrontójaként
.
---- IDÉN LENNE 250 ÉVES A MAGYARORSZÁGI TISZTIORVOSI SZOLGÁLAT, HA NEM DARÁLJÁK BE 5 ÉVVEL EZELŐTT
.
qubit.hu/2020/04/01/iden-lenne-250-eves-a-magyarorszagi-tisztiorvosi-szolgalat-ha-nem-daraljak-be-5-evvel-ezelott
.
És ami rettenetesen megalázó, nála sokkal tanultabbak is kénytelenek lemenni őfélesége spéci szintjére, felhasználva még a járványt is hatalmának bebetonozására!
.
Kásler dr. is, az operatív törzzsel együtt, kénytelen sztem végrehajtani őfélesége utasításait, kirakatnak használva a megélhetési ellenzéket is!!!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Pali, normál körülmények között is engedélyeztetni kell a tüntetéseket, hogy a közlekedést, a napi rutint ahhoz tudják alakítani. De most nincsenek normál körülmények sem, nem csak a felhatalmazási törvény miatt, hanem, mert vigyáznunk kell egymásra, amíg a járvány nagyja le nem cseng. Tudom, szerinted nem is volt, nincs , és nem is lesz.
A lengyel Szolidaritás példája viszont nagyon is ide való, tudnak a lengyelek másképp is viszonyulni a hatalomhoz, mint ahogy azt az idebuszozó honfitársaik teszik. Sajnálom, hogy az itthoni Szolidaritás feladta, pedig nagyon szimpatizáltam velük, gondolom, nem véletlenül választották a nevüket sem.
Nyírfa
@tudode: És, ha Kásler, Cecília asszony és az össze többi nem menne le kutyába? A fejlődés törvénye nem azt kívánja meg, hogy az okosabb elbutuljon a gyengébb szellemi képességűek kedvéért.
tudode
@Nyírfa: .
Szerintem azért mennek le kutyába mindazok, akik fogcsikorgatva hajtják végre őfélesége löki, böki utasításait, mert volt előttük példa, a Simicska, a Lázár, a Fodor Gábor, stb-k, akiket visszaélve a hatalmával, na nem őfényessége személyesen, az arra hajlandóakkal kikészített, oly annyira, hogy pl. olvastam valahol, hogy Simicska sugárzásmérővel mert közlekedni addig, amíg nem húzta meg magát a kecskefarmján!
.
Könyvtárnyi irodalom van a hatalmával visszaéléséről, mint pl. Ferenczy Krisztina, és mások írásai
.
www.google.com/search?q=Krisztina+Sz%C3%BCret&oq=Krisztina+Sz%C3%BCret&aqs=chrome..69i57.6327j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------
.
Lázárnak is azért került ez első sorból az utolsóba, mert már neki is sok volt amit müvel
.
---- Lázár feat. Polt: Szétlopták remix
.
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
------------------------
.
Őfényessége lett a demokrácia, és az ország veszte - előbb, utóbb, jó ha az EU-é nem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.