A kormányfő arra kéri a főpolgármestert, vállaljon gyakorlati felelősséget.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez egy szép freudi elszólás. Orbán Viktor magyar miniszterelnök keskeny nyomtávú idegpályája a disznóóltól a disznóvágásig terjed. Nem lenne ezzel semmi baj, csak akkor mi keresni valója van a politikában? Töltse a hurkát, öblögessen borocskával, daloljon a huszárokról. Az ország ügyeit majd intézik olyan, intellektuálisan fejlett emberek, amilyen ő soha nem lesz. Nem is mondok neveket, mert nem szórunk gyöngyöket az ólba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@tudode: 17.54

Elgondolkodtató. Bayerben felcsillant valami emberi, amikor abba gondolt bele, mit érezhet az a hithű szoci, aki Horn Gábort hallja, amikor Gyurcsányt elküldi melegebb éghajlatra. Stumph meg komolynak tűnt.
Felfigyeltetek arra, hogy egy szoci küldözgetett sms-eket Lalának a kongresszusokról? Az nem véletlen, hogy a szocialistákban , gyakorlatilag '89. óta nem bízom, bár, '94-ben még rájuk szavaztam, de ennek Horn Gyula volt az oka, aki a gallérral a nyakán azt üzente: visszavesszük, ami a miénk. Aztán kőkemény kapitalizmust csináltak.
Nyírfa
@Béla333: Hát, ez pontos. Másfél sorban egy komplett jellemrajz.
tudode
@Nyírfa: .
Abban az időben hajnal 4-től éjfélig dolgoztam (főállás, és mellék), nem volt se időm, se energiám.
,
Horn Gyuláról annyit tudtam meg, őfélesége un. alkotmányozása után, hogy Horn Gyula törvényt hozott, hogy csak 4/5-el lehet alkotmányozni:
.
zuzda.blog.hu/2011/03/09/elkurtak_az_alkotmanyozast
.
(...) """"A Horn kormánynak is megvolt a "kétharmados felhatalmazása", de önkorlátozó módon nem élt vele, hanem négyötödhöz kötötte az alkotmányozást. Érdekes módon, ezzel egyetértettek az akkori ellenzéki pártok, például a Fidesz és a KDNP. Orbán Viktor sem tiltakozott, hogy kedves Horn Gyula, kétharmados felhatalmazásod van, kutya kötelességed alkotmányt elfogadni, akkor is, ha mi nem értünk vele egyet. Na ezt a korlátot törölték el, hogy lényegében egyetlen politikai erő, minden kompromisszum és egyeztetés nélkül, egymaga dönthessen.
..
Arra sem árt újfent emlékeztetni, hogy bár ezt folyamatosan ködösítik, a kétharmad az csak a parlamenti mandátumok kétharmada, ami jórészt a torzító választási rendszernek köszönhető. 52,7 % szavazott a Fideszre. Ez pedig alig több mint egyharmada a szavazásra jogosultaknak.""" (...)
.
Reménytelen, de megszeretném élni, amikor a tisztesség győz a tisztességtelenség felett!
Nyírfa
@tudode: Nem olyan reménytelen, tudode, csak nagyon kell bízni a tisztesség kétharmadában.
legott
Mert Orbán már gyerekkorában is disznóvágást játszott a pléh sztésönön (nem elírás, nem PlayStation - mert nem kapott aputól, ezért hajtogatott magának egyet pléhlemezből)

Az, hogy le kell ölni az állatokat és feldolgozni, az egy dolog - mert enni kell.
De, hogy szórakozásból, rituálé szerűen, élvezkedve, jól bebaszva, röhögve üldözni, leölni, szenesre pörkölni, fürdeni egy állat vérében, aztán darabolni, szecskázni... Nos, az egy másik kategória.

A nők énekelnek, a férfiak isznak (a nők is isznak, és a férfiak is énekelnek), a gyerekek sikongatnak, gumicsizma sár és vér.
Egyszer voltam disznóvágáson, elég is volt !!!
namihami
Viktorunk viszont már hajnalban ott van, berúg a pálinkától, összehánnya a területet, semmi hasznát nem veszik, de este hazaviszi az egész,feldolgozott disznót.
Tényleg más, de hogy jobb lenne? Az bizony erősen kérdéses.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.