A Kaposvári Járási Ügyészség fellebbezést jelentett be annak a 28 éves kaposvári férfinak letartóztatása érdekében, aki ellen 2019 novemberében minősített személyi szabadság megsértésének bűntette és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

Egy földbe vájt üregben rendszeresen megverte, megégette, megalázta barátnőjét, a férfit most szabadon engedték

A vádirat lényege szerint a nyomozás során mindvégig letartóztatásban lévő vádlott 2019 áprilisától együtt élt a sértettel a Kaposvár külterületén található, vádlott által épített, félig földbe vájt komfort nélküli helyiségben, ahol a férfi 2019 májusában a nő kezeit összekötötte, test szerte ütötte, cigaretta csikket nyomott el a combján, majd az összevert ruhátlan sértettet a hajnali órákban kihúzta az épület elé, ahol többször megrúgta és a megkötözött nőt a sorsára hagyta – olvasható az ügyészség honlapján.

A sértett ezt követően napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget.

A 2019 novemberében történt vádemelést követően a Kaposvári Járásbíróságra került bűnügyben a bíróság a vádlott letartóztatását 2020. március 26. napján tárgyaláson kívül – ügyészi indítvány beszerzése nélkül – meghozott végzésével megszüntette, ezzel egyidejűleg vele szemben bűnügyi felügyeletet és távoltartást rendelt el.

A végzés ellen az ügyészség fellebbezést jelentett be a vádlott letartóztatásának elrendelése érdekében.

A férfi a szabadlábra kerülése után az egyik közösségi oldalon nyomban felvette a kapcsolatot a sértettel, ezért a bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, azonban a férfi őrizetbe vétele után megtartott ülésen nem rendelte el a vádlott letartóztatását.

(ugyeszseg.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Gyütt Mönt: Nem a nő vette fel a kapcsolatot. Zaklatás ellen nincs védelem. Sajnos.
Gyütt Mönt
@görbetükör: tükröm, tükröm, csodatükröm, a kapcsolathoz két ember kell. Ha nem akarom felvenni a kapcsolatot, akkor vagy nem válaszolok a hívásra, vagy letiltom.
görbetükör
@Gyütt Mönt: ugyan, ha tudja a címét és neten megfenyegeti életveszélyesen, ilyen múlttal, azzal bizony törődni kell, nem elég csak figyelmen kívül hagyni.
Inkább az ilyen szadista elemeket kellene tovább zárva tartani. Ha egy elmebeteg zaklat, vagy megöl valakit, nehogy már az áldozat legyen hibás akár fele arányban is!
Gyütt Mönt
@görbetükör: kedves görbetükör, a neten törölhetem a régi címemet és újat hozhatok létre. A SIM kártyát is lecsrélhetem. Egyébként egyetértek azzal, hogy ezt a szadistát nem lenne szabad szabadlábon hagyni.
görbetükör
@Gyütt Mönt: Csakhogy aki meg akar találni, az az ismerősök ismerősei révén is megtalál. A zaklató már csak ilyen.
De te majd tudod, hogy mit csinálj adott esetben, örülj neki.
görbetükör
@Gyütt Mönt: Sőt, még a Föld bolygóról is kilőheti magát.
Te biztos leszel ilyen elővigyázatos, ha szükség lesz rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.