Budapest újranyitása politikai színjátékká vált, miközben járványügyi, szakmai döntést kellene hozni. A háttérben a miniszterelnök azon taktikája áll, hogy nevetségessé és bűnbakká tegye Karácsony Gergelyt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez az egyetlen ígérete amit a főváros kapcsán betartott: megmondta, hogy "meg fogja bosszulni az árulást"! =))
Jozefina
orbán és pitbuljai nagyon mellé fognak a fővárosiak és Karácsony leckéztetésével!!! Már régen le kellett volna ülnie Karácsonnyal a jövőt megtervezni, hiszen bármennyire is be akarja Karácsonyt húzni a zsák utcába, jelenleg orbán a felelős és a teljhatalmú megbízott. A budapestiek nem felejtenek!!!
Pálinkás Pál
@Jozefina: No igen...de abban tökéletesen igaza van orbánnak ,hogy karácsony egy tesze-tosza töketlen majom...a csúti végig tudta, semmi gáz nincs...vajon miért hittek az emberek Armageddont egy olyan járvány miatt,ami negyed annyi áldozattal jár ,mint az évenkénti influenza???Az adatok végig elérhetőek voltak a neten...úgyhogy elég béna védekezés hogy orbán nem közölt adatokat...az is már április elején nyilvánvalóvá vált hogy inkább zárt közösségekben terjed...ergo semmi szükség nem volt pl a Margit-sziget lezárására...tedd a szívedre a kezed,ha eltekintesz a hülye maszkoktól,látsz valami változást az utcákon???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.