Az operatív törzs vasárnapi sajtótájékoztatóján Schanda Tamás államtitkár ismerte el, hogy óriási bajban van az Orbán-kormány, de legalább rájöttek arra, hogy a számok mögött a magyar emberek sorsa húzódik meg. "Rég nem látott mértékű válsággal szembesülünk, mely nem egyforma mértékben érinti a különböző gazdasági ágazatokat. Az áprilisi gazdasági adatok várhatóan letaglózóak lesznek, és minden pillanatban tudatában kell lennünk annak, hogy a statisztikák mögött magyar emberek, családok élete áll"- fogalmazott a politikus. Ugyanakkor szerinte nem szabad elkeserednünk: a magyar emberek akarnak és tudnak is dolgozni, és fizetésből akarnak megélni - utalt arra az államtitkár, hogy a kormány nem ad érdemi a munkanélküli támogatást, hanem bezavarja a bajbajutottakat a közmunkaprogramba. Magyarország egyébként jól vette az akadályokat, mert csak 10 százalékos az ipari termelés leállása, szemben az EU-ban tapasztalható 12 százalékos átlaggal - hangzott el.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán ne csak a győzelmi eredményeket közölje személyesen, a rossz híreket, előre jelzéseket is közölje. Igaz, a győzelemnek mondott események ritkán igazak, de messziről jött ember, azt mond, amit akar.
tudode
A jobb sorsra érdemes államtitkár felrajzolta azt, amivel minden józanul gondolkozó állampolgár tudatában van! Azzal együtt, hogy több százezren, millióan nem rendelkeznek tartalékkal!
.
------ A világ szegényeit a járvány duplán sújtja
.
hvg.hu/360/202018__jarvany__igazsagtalansag__kisebbsegek_hatranyban__nem_csak_azag_huzza
.
Miközben a milliárdosokat még a járvány idején is klasszisokkal jobban "támogatja" őfélesége, mint azokat, akik a part szélén voltak, és lettek:
.
----- Ezt csinálta Mészáros Lőrinc a koronavírus idején - mérlegen a felcsúti milliárdos
.
mfor.hu/cikkek/makro/ezt-csinalta-meszaros-lorinc-a-koronavirus-idejen--merlegen-a-felcsuti-milliardos.html
.
Így nyílt ki a megélhetési nettó, és bruttó olló, talán már nincs is, elvitte a szarkabőrbe bújt csúszómászó a haverjai javára!
Zsopiale
A felszoperatív bőrzsák kussolhat, semmi közük a gazdasághoz a szervilis dilettáns idióta kreténeknek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.