Ugrásszerűen megnőtt a munkahelyvédelmi bértámogatási programra jelentkezők száma az elmúlt két hétben – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Bodó Sándor elmondta, a program iránt továbbra is hatalmas az érdeklődés, eddig több mint 7200 vállalkozás adott be pályázatot, amelyek eredményeképpen több mint 95 ezer embernek tudtak segíteni abban, hogy a munkahelye megmaradjon.

Dolgozókként – a három hónapos támogatási időszak alatt – átlagosan 167 ezer forint támogatást tudnak biztosítani – közölte.

Az államtitkár elmondta, a legtöbb támogatási igény a feldolgozóiparból, a turizmus-vendéglátásból, a kereskedelmi ágazatból, a gépjárműjavításból, valamint a szállítás-raktározás ágazatból érkezett.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
A Böszme bérlenyulási programja anno érdeklődés nélkül is "működött"!
tudode
Szerencsétlen Foglalkoztatási osztály kormány tisztviselői, kidolgozzák a lelküket amiatt, mert őfélesége elsikálta a munkaügyi tárcát, abból a célból, hogy őfélesége orgánumától legyen hangos az ország!
kereső
Mit is mondott Magyarország örökös miniszterelnöke ( a haza nem lehet ellenzékben)? A GDP 18-20 %-át kitevő gazdaságvédelmi programot indit a kormány- melynek érdekében még a 2020-as költségvetést is átdolgozzok. Nos ehhez képest a munkahelyvédelmi programra- na nem az itthoni dicshimnuszban közölt számok- a gdp 0,35 %-a jut!. Ami érdekes, mert ez szerepel az Eu-nak kiküldött konvergencia programban is. Hogy is szólt anno a verkli- Gyurcsány hazudott a költségvetésről. Enyje-bejnye, ezek szerint orbán is?? Sőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.