Orbán Viktor tovább folytatja hazudozásait, a péntek reggelieket interjúnak hívják. Az első kérdés 258 betű, a válasz 6976 betű. A második kérdés 535 betű, a válasz 4876 betű, de inkább a tartalomról... "„Az elmúlt tíz év egyik legjobb döntése volt, hogy a rendkívüli jogrendet bevezettük. Ha gyors döntést akarunk, tehát hajnali döntéssel nem lehet megvárni a parlament esti szavazását. " Ki mondta, hogy várja meg?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az ubival egyetemben, azzal a talentummal, amije van nekije, csinálja utána bárki 30 éve tartó öndicsérettel, a Soros ösztöndíjtól az un. egypárti alkotmányozáson át a teljhatalomig!
.
De amit nem ért pl. az EU-ban, az bikfanyelv, némi, nemi ismerethiány miatt! Amit ért az a mani, mani!
Gyütt Mönt
A Kedves Vezetőnk Sassoli meghívására sem mert elmenni, inába szállt a bátorsága.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
RonaGyuri
mindeközben:

Perverzió na meg némi averzió

Az atv.hu egyik kulcsszava az ünnepi – kinek, milyen és miért, na meg hogyan – hévégén: a perverzió

Elsőbb a DK nagyasszonya kis illetve be-szólásról számoltak be, majd két menetben is Őfeneségétől idéztek.
Az előbbi szerint: az Európai Biztosság magyar kormányról készült nem túl hízelgő jelentése kapcsán írta: „egész Európában Magyarországon nőnek legjobban a vagyoni és jövedelmi különbségek azért, mert a kormány perverz módon osztja újra a javainkat.”.
Még a daliás termetű: „Abszurdnak és perverznek nevezte a miniszterelnök azt a rendszert, amely alapján az Európai Unió a jövőben szétosztaná a járvány hatásainak enyhítésére szánt, 750 milliárd eurós támogatást.
Ez utóbbi kapcsán meg kell jegyezzem, hogy a dologban van nem is kevés abszurditás. Persze nem az averzió, amivel Őfenesége az EU-s támogatások dolgait kezeli, hisz az érthető:
egyfelől annak okán, hogy ha kevesebbet adnak, akkor kevesebbet tud zsebre tenni,
másfelől mint tudjuk rosszul tűrí az ellenőrzést!
Az igazi abszurdítás abban van, hogy ha és amennyiben - csak úgy munkahipotézisként - elfogadjuk, hogy kivételesen nem hazudik (ami azért már magában is elég abszurd) és az EU tényleg a gazdagabb országok felé hajlana, talán nem ártana körülnézni a saját háza-táján sem. Főleg annak fényében, hogy miután a támogatások egyes számú nyertesével, a derék kasznárjával épp a napokban realizáltak egy majd 3 milliárdos negyedéves nyereséget! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.