Közúti veszélyeztetés folytatott egy audis a napokban az M0-son, erről videofelvétel is készült, a rendőrség el is kapta a férfit, aki most már szánja-bánja a dolgot.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy fedélzeti kamera rögzítette, hogy május 27-én kora reggel az M0-s autóúton egy Audi Quattro vezetője indokolatlan fékezésre és irányváltoztatásra kényszerített egy vele azonos irányba közlekedő járművet.

Elkapták a játékigazolványt lengető, közúti veszélyeztetést folytató audist – videó

Fotó: részlet a videóból

"A sportkocsi sofőrjét a rendőrök a bűncselekmény tudomásukra jutását követően rövid idő alatt azonosították, a 43 éves B. Zoltán kihallgatásán azt mondta, a másik járművet lassúsága miatt jobbról megelőzte, mire annak vezetője dudálással és villogással adott hangot nemtetszésének. Ezt ő nem hagyta válasz nélkül, belassított, kihúzódott és mivel a mutogatás nem maradt abba, az esetleges problémát B. Zoltán megállást követően személyesen akarta tisztázni. Ezért akart visszasorolni a jármű elé, miközben egy játék-igazolványt lengetett ki az ablakon, a manőver közben nem sokon múlt összeütközésük. Végül a verbális csata elmaradt, mindketten folytatták útjukat.

Előállításakor B. Zoltán ugyan emlékezett a történtekre, ám nem tulajdonított nagy jelentőséget neki, hisz szerinte ez egy mindennapos szituáció volt. Kihallgatásakor elismerte tettét és sajnálkozását fejezte ki, ugyanakkor hozzátette, a másik sofőr provokálta.

B. Zoltán ellen a további eljárást közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Dunakeszi Rendőrkapitányság"

- áll a közleményben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez így szokott lenni. Még az ilyen mocskos tetveknek áll feljebb.
simmering73
Ez így szokott lenni. Még az ilyen mocskos tetveknek áll feljebb.
Aki Én
Provokálta...
Láthatjuk manapság, a dudálás provokáció
SystemError
Bekokózott fideszes politikus vagy hozzátartozójára gyanakszom az eddigiek alapján...:)
namihami
Jogosítványa még nála van vagy már a pintyérek vigyáznak rá? És, ha nála van, akkor miért is?
Olyan tiszta szituáció, amit csak akkor tud kimagyarázni, ha a rendőrség vagy valaki még feljebb adja a szavakat a szájába. Érthető, nem?
Maria26
https://getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Zsopiale
Azt hittem a Need For Speed játék új részéből egy screenshot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.