Szerinte a kormány leiskolázta az ellenzéket, amely mintha nem is létezne.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Te is a moszkvai híreket olvasod nagyokos.
Zsopiale
Semmi jelentősége, mert diktatúrát ugyebár; mivel nincs demokrácia, nem lehetséges demokratikusan megdönteni, tehát normál választásokkal. Ha a magyar nép felébred és végre akarja a szabadságot, fel kell lépjen érte, mert látható, hogy akit kéne, senkit nem hat meg az itteni társadalmi pokol...
solidedge
Ha ez így van azt jelenti hogy a választók szeretik a hazugságokat a korrupciót, a megfélemlítést. Amit Orbán beszél sokkal ijesztőbb, mint az ellenzék tétovasága. Normális ember inkább választja a pipogya utóbbit, mint az esze vesztett hataloméhes, a rendszerváltás vívmányait sárba tipró Orbán sleppet.
namihami
Van ennek a népnek egy olyan rétege, amelyiknek a ""trianon, migráncs, soros, gyurcsány, brüsszel és még néhány"" varázsszó elhangzása elég ahhoz, hogy a maradék esze is elmenjen. Ennek a rétegnek hiába igazolják tényekkel a ""mészárosokat, tiborczokat, kósákat és így tovább"", nyomtató ló módra, képtelen a szemellenző mögül kinézni. Elég nekik az ""emúttnyóóócév"" jelszót kimondani. Tíz éves Orbanisztán UTÁN. Ez a réteg már sose fogja beismerni a vakhitét és ez elég az orbáni hatalom korlátlanságához. Mindezt némi krumpli, tészta és hasonló gyöngyökért.
Társul hozzá az adófizetői pénzen megvett ""határontúli igazmagyarság"", amelyik a más pénzén orbánista. És (legyünk őszinték), hülye lenne, ha nem így tenne. Potya pénz, csak ikszelni kell érte. És ikszel is.
Ezek ellen az esély? Háááát...
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.