MÁR AZT HITTEM, HOGY ŐK NEM KAPNAK!!! =))\n\nA miniszterelnöki biztos május 29-én közölte, hogy a kormány döntése szerint megduplázódik a magyarországi kistelepüléseken szolgáló mintegy négyezer lelkész, pap és rabbi kiegészítő jövedelempótléka is.\nKét részletben megkétszerezi a határon túli lelkipásztorok jövedelemkiegészítő támogatását a kormány - mondta el az MTI-nek csütörtökön Balog Zoltán református lelkész.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már megint ezek a fránya számok

Hogy már megint a határon-túliakat tömik pénzzel az már apróság

A Népszava számol be róla, hogy a mi drága jó Balog páterünk újabb milliárdokat osztogat az egyháziaknak. A számokkal már ott kezd gond lenni, hogy alig kevesebben vannak a határon túliak, de hagyjuk, Ahohy azt is hogy „az idén 60 százalékkal növelik a kiegészítést, a fennmaradó hányadot pedig a jövő évtől kapják meg a külhoni lelkészek.” persze nem stimmel, de mint tudjuk nehéz dolog a %-számítás!!
Azonban az, hogy „Az idei kiegészítésre 252 millió forintot, a jövő évire pedig további 420 millió forintot fordítanak, így összesen 840 millió forintot tesz ki” azaz az elemi elején is komoly hiátusra vall! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.