A miniszter az Emmi Facebook-oldalán reagált az MSZP álmentős videójára.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kásler agyára mehetett a biblia olvasgatása, hiszen olyan helyzetben is a vallásra tereli a hangsúlyt, amikor orvosi kérdésről lenne szó. A Tízparancsolatot, mint népegészségügyi programot emlegetni nem csak nevetséges, de ijesztő is egy lényegében egészségüggyel is megbízott minisztertől. Káslernek már a járványt megelőzően is igen sok kínos dologban volt része, azonban a kórházkiürítések miatt még a korábbinál is több kritika érte munkásságát. De ez még a Fideszen belül is feltűnhetett, ugyanis előbb a háttérbe tolták, majd Pintér Sándort bízták meg az egészségügy megreformálásával, ami kissé érthetetlen döntés, hiszen Pintérnek semmiféle egészségügyi háttere nincs. Bár ahogy Káslernél ez kiderült, az sem feltétlen előny, ha valaki orvosi végzettséggel próbál meg tenni az egészségügyért.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/97489001_2435441066746539_5884411637141602304_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=YL5RuMqbfIYAX-6vOph&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=e7f2c43363ce2d226d2f91801d42e083&oe=5EF4D05F
ÉRTEK MINDENHEZ. LEGYEN AZ OLAJ, BENZIN, ÖRZÉS-VÉDÉS, ADOK-VESZEK, MEGY A PÓKER ... VAGYOK ETTŐL JOLLY JOKER.
Ez is tűrhetetlen: „a daganatos betegek közül mindenkit el kellett látni a járvány első percétől kezdve.” Már a járvány előtt 2-3 heteket csúsztak kezelések, utána pedig igenis volt, aki azt állította, ő nem kapta meg a kezelést.
tudode
Ha a betegágy hadgyakorlatot egyeseknek, ketteseknek le lehet rázni magukról a felelősséget, mint kutya a vizet, akkor ez az ország annyit is ér!
.
Ahelyett, hogy kezdeményeznék a ki tudja mi okból elhunytak tiszteletére legalább egy ágyú lövést!
.
Amiatt is, mert csak azt adták híról a kisdobosok(k), hogy hányan hunytak el koronavírusban, de a naponta elhunytak közül ki tudja hányan lettek rák, tüdőgyulladás, családon belüli túlkapás áldozata, miközben a koronavírus leple alatt militarizálódott az ország a kórházparancsnokokon keresztül az iskolaparancsnokokig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.