Orbán Viktor így várhatóan nem az idén 31 éves tusnádfürdői találkozón fogja megfejteni a világot és benne Magyarországot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nagy tragédia, de hát sok minden más is elmarad.
Gyütt Mönt
@CsipkeRózsa: nem baj, marad helyette a posványos :))
kokopelli
@CsipkeRózsa: Az egész világ várt rá "lélekzetvisszafojtva"! Eurázsia jövője...?? (:-()
Eladott Ország
A magát diáktábornak és szabadegyetemnek nevező politikai dzsembori meghatározó szerepet tölt be Orbán és párttársai életében. Ott sokszor felvázolják a várható terveket az ország jövőjével kapcsolatban, ezért fel lehet készülni ismételten a legrosszabbakra. Németh Zsolt a rendezvény sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az elmúlt 30 évben – vagyis vélhetően a szabadegyetemnek köszönhetően – általánossá vált Magyarországon a nemzeti összetartozás tudata. Hogy ez mégis mi a büdös francot jelent, azt én nem tudom, de ha Németh Zsolt magát nemzetileg összetartozva érzi, akkor egészségére.
Arra várok, hogy itt Magyarországon is csináljanak egy ilyen posványost, ahova mindenkit beengednek, nem csak saját maguknak tartják. Kíváncsi lennék, hogy mennyi tapsot kapna és mennyi kifütyülést. Sajnos ilyen soha nem lesz, mert kevlár ide, kevlár oda, a feje, amit jobban félt és az alsó része kint van. A romániai magyaroktól nem fél, mert azokat jól tartja, de az itthoni magyaroktól be van szarva, mert mi csak kibaszást kapunk tőle.
Nessy
Lehet, hogy megijedt O.V. a Tusnádfürdői maciktól? Gondolom hű magyarjai bánatosak lesznek, de majd "megvigasztalja" őket pár milliárd forinttal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.