Egy tehervonat elgázolt egy embert, hatósági zárás van érvényben. A Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon 30-60 perces késések várhatóak.

A Mávinform szerda reggeli közlése szerint Nagytétény és Tárnok között egyelőre nem közlekedhetnek a vonatok, hatósági zárás miatt. Egy tehervonat elgázolt egy embert, a helyszínelés ideje alatt mindkét vágány kizárva a vonatforgalom elől. Az arra közlekedő vonatoknak várakozniuk kell. Jelenleg ott várakozik a Déli pályaudvarról Martonvásárra 5:40-kor elindult Z30-as jelzésű vonat, a Fonyódról a Déli pályaudvarra tartó S30-as vonat, továbbá a Kápolnásnyékről Kőbánya-Kispestre tartó S36-os vonat. A nagyobb késések elkerülése érdekében egyes vonatok Érd felső érintésével közlekednek. A vonatfeltorlódások miatt 30-60 perccel meghosszabbodik a Budapest-Székesfehérvár vonalon közlekedő vonatok menetideje. Jó néhány elővárosi vonat kimarad a menetrendből

Érd alsóról az utasok a közeli Érd felső megállóból utazhatnak. Tétényliget, Kastélypark, Budafok és Albertfalva utasai a BKK buszokkal (33,133E) utazhatnak, a kék buszokon a vasúti bérleteket és igazolványokat elfogadják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.