Ahol túl sok PCR-tesztet végeznek, ott vizsgálat lesz az országos tiszti főorvos iránymutatása szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Köszönjük Ciki néni. Tóld föl magadnak a nyunyókádat.,,,. Orbánét is.
Nyírfa
Hungária Elmegyógyintézet. ( By Föld S. Péter, Népszabadság )
RonaGyuri
Eddig csak gyanúm volt,

de most már biztos vagyok benne

Mint ismert – ha valaki csak véletlenszerűen is bele-bele pillant az m1-be az biztosan – a derék Novák NER-társnő a Nők Magyarországért Klubja meg kívánja jutalmazni „a járvány idején helytálló nőket ”!
Abban, hogy a magukat csak hölgyekként – na jó van olyan is, hogy a kupiban a lányokat is hölgyekként emlegetik - emlegető zömmel repedtsarkú NER-társnő kacérkodik a gondolattal, hogy Cecilia-mamus legyen az egyik. Amiben persze van ráció lévén egyértelmű, hogy az emberi és szakmai tisztességét (ha volt is neki ilyen) sutba vágva szolgálta a dagadt retardált törpe kénye kedvét.
Most kiderült, hogy a múlt idő a szolgálata vonatkozásában nem állja meg a helyét; most is így tesz: „Müller Cecília a PCR-tesztek visszafogására ösztönözni – bár az ösztökéli helyesebb lenne, mert durván fenyegetőzik - az intézményvezetőket.”! =))
Nessy
És ő a tisztifőorvos, ő mesélt a kormány járványveszély idején történő helytállásáról, és hogy minden ember élet számít, bármibe kerül is! Ja, csak ne az államnak kerüljön pénzbe! Itt nem lehet nagy tételbe lenyúlni a pénzt drága NERtársak??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.