Bálint György († 100) a koronavírus áldozata lett. Négy napig a siófoki kórházban kezelték  a harmadikon csináltak koronavírustesztet, amely negatív lett. Ezután került a főváros közeli intézménybe, ahol szintén volt egy negatív teszteredménye. Ám a kétoldali tüdőgyulladás miatt újabbat csináltak, ami már kimutatta a vírust.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@görbetükör: Nos...ha van orvos ismerősöd,beszélgess el vele!!!talán négyszemközt elmondják neked erről a dologról azt,amit nyílvánosan sosem...csak halkan jegyzem meg ,hogy az egész tavalyi évet végigéltük "rettegés" nélkül...holott a spanyolok kimutatták 2019 márciusában már jelen volt a vírus a kontinensen...és érdekes módon,megnézve a világ halálozási adatait...egy cseooet sem magasabb az idei ,mint a tavalyi...te ebből mit vonsz le???
görbetükör
@Pálinkás Pál: Először is, a statisztikánknak nem hiszek. Legfőképpen nem a miénknek.
Másodszor, ha jelen volt a vírus, halhattak is meg tőle, legfeljebb nem tudtuk a tényleges okát.
Harmadszor, sosem tudod, mikor kerülhetsz kórházba, vagy hozzátartozód - és akkor bizakodj és ne rettegj és figyelj oda, mit mondanak az orvosok erről a dologról, amit nyilvánosan sosem...
Pálinkás Pál
@görbetükör: "ha jelen volt a vírus, halhattak is meg tőle, legfeljebb nem tudtuk a tényleges okát." no látod,kezded kapisgálni...most se tudnál róla...ha a politikusoknak valamiért nem lett volna idén fontos beparáztatni az embereket!!! aztán...nem a fidesz statisztikákról beszlélek...az mindig azt mutatja ami a csútinak éppen jó!!!
görbetükör
@Pálinkás Pál: Nem vagyunk egyformák. Én jobban szeretem tudni, ha van ilyesmi veszély, mert akkor lehet ellene védekezni. Te csak ne parázz, bátran, felemelt fejjel viseld, ha a családodat eléri...
Pálinkás Pál
@görbetükör: Mi??? Látom nem vagy te tisztába a dolgokkal...ez a korona vírus nem mai történet...évtizedek óta létezik...és a médián kívül én még senkitől nem hallottam hogy bárki ismerősét elérte volna a vírus...mondjuk ebben semmi csodálatos nincs,mert a SOTE vizsgálat is 8200 ember között talált 2 pozitívat...hangsúlyozom,nem beteget,csak pozitívat!!A WHO által szétkürtölt világjárványról meg annyit...,még a leggyengébb flu is háromszor négyszer ennyi embert visz el évente!!! 2014-ben...a nagy influenzajárványban itthon csak februárban kb 5000 ember halt meg...maszkban rohangáltál akkor??? nagyjából 10 szerese a kovid áldozatainak 1 hónap alatt!!! mindenkinek szíve joga rettegni, de az már nem hogy a sz@rt sem érő sebészmaszkot rákényszerítsék az emberekre!!!
kereső
Bálint Gazda!!! nyugodjon békében- legyen Neki könnyű a föld. Le kéne szállni-és a bulvár befoghatná a száját egy példaértékű emberi életet élő ember halálakor. De a szenzáció, és a pénz ugye nem tiszteli sem az élőt, a holtat meg mégúgysem. Amúgy meg aki kiadta az információt az nem kegyeletet, hanem személyes adtaot sértett- ugye állambácsi???!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.