Hiába volt kinn a figyelmeztetés, mégis sikerült nekihajtania egy autósnak pár napja az M0-son a Magyar Közút egyik járművének majdnem. Az ütközést szerencsére elnyelte az erre a célra alkalmazott eszköz, amely tropára is ment. A vétkes autós némi téblébolás után továbbhajtott, mintha mi sem történt volna.

A Magyar Közút Facebook-bejegyzésben közölte hétfő reggel, hogy június 22-én éppen az M0-s autóút elválasztósávjának vízelvezetőit takarították mozgó forgalomterelés mellett.

A munkaterület kezdetét egy tehergépjárműhöz kapcsolt ütközési energiaelnyelő berendezéssel jelölték. A munkaterület kezdete előtt már 2 kilométerrel az autósok figyelmét változtatható jelzésképű táblán hívták fel a belső sávban végzett munkálatokra és az ideiglenesen bevezetett 60 kilométer/órás sebességkorlátozásra, továbbá terelőkúpokkal is jelölték a közeledő munkaterületet.

Szinte fékezés nélkül hajtott bele a Magyar Közút járművébe egy autós – videó

Fotó: YouTube/Magyar Közút/részlet a videóból

Ám ez nem volt elég, egy autósnak ugyanis sikerült szinte fékezés nélkül belehajtania az ütközést elnyelő eszközbe. 

Szerencséjére az autó szinte alig sérült (ám az eszköz használhatatlanná vált), a sofőr azonban ezután több olyan dolgot is művelt, ami egy autóúton nem annyira divat.

"Bár az ütközés előtti pillanatokban bekapcsolta vészvillogóját, a becsapódás után nem használta tovább, hanem hátratolatott pár métert, miközben a felvételen jól látható, hogy egy másik autó közeledik ugyanabban a sávban, aki szerencsére időben sávot tudott váltani, így nem történt újabb ütközés. Ezek után a sofőr kiszállt az autóból láthatósági mellény nélkül és nem tette ki az elakadásjelző háromszöget sem. A munkagépben az ütközés pillanatában szerencsére éppen nem tartózkodott senki, ezért személyi sérülés nem történt, a sofőrt és a munkaterületet is megvédő ütközési energia elnyelő szerkezet viszont használhatatlanná vált. Miután a balesetet okozó autós nem talált a munkagépnél senkit – a sofőr is a munkaterületen dolgozott –, mintha mi sem történt volna, visszaszállt az autóba, ismét tolatott, ami gyorsforgalmi úton fokozottan balesetveszélyes és elhajtott a helyszínről"

- jegyzi meg a Facebook-bejegyzésben a Magyar Közút, és azt is hozzátették, hogy hiába voltak kint a munkálatok miatti 60 km/h-s sebességcsökkentésre felhívó táblák, a munkaterület melletti sávokban a közlekedők 100-110 km/h-s sebességgel hajtottak el.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
kicsit félrevezető a cikk...ha az az autó gyorsan ment volna,meg lehetne nézni az elejét...biztos mindenki látott már olyan ütközőt a munkagépeken...ha annak tempósan nekimész,szarrá törik a kocsid,ennek meg még a lámpája sem sérült...!!!
liwidi
Szeretne érezni egy gyönyörű lányt? Látogassa meg ezt az oldalt -> http://3sex.club...
liwidi
Szeretne érezni egy gyönyörű lányt? Látogassa meg ezt az oldalt -> http://3sex.club...
NancyRR76
Hi mi a hеlуzеt?
Vоlt tegnap а bаrátommаl.
Szeгеtnе szехеt еlкötelezettség nélkül.
--
http://www.k­­i­­­­ssia.club...
MariaTA96
Моst vеttеm szexi fеhérneműt.
Акаrоm látni? Látogаssоn еl a webhelyre > http://lovexx.club...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. July 6., 19:50
Halálra gázolt egy embert a Tokaj InterCity
Nagyvilág - 2020. July 6., 14:33
Agyonlőttek egy 11 éves kisfiút