A vihar okozta áramkimaradás miatt gond van a szennyvíz elvezetésével Debrecenben, ezért a vízszolgáltató vállalat vezérigazgatója arra kéri a lakosságot, hogy csak a legszükségesebb esetben használjon vizet.

Az áramkimaradás mellett a szennyvízzel is gondok vannak Debrecenben
Fotó: Pixabay

Ányos József, a Debreceni Vízmű vezérigazgatója kedden az MTI-nek nyilatkozva emlékeztetett: a hétfő esti vihar Debrecen és Létavértes térségében mintegy 65 ezer fogyasztási helyen okozott áramkimaradást. Kedd reggel még 25 ezer fogyasztási helyen volt áramszünet, ami a vízszolgáltatásban komoly nehézséget okoz – mondta.

Hozzátette: a vízellátásban nincs zavar, a telepek folyamatosan dolgoznak, de a 65 városi szennyvízátemelő közül 15-nél még mindig szünetel az áramellátás. Áramot átmenetileg aggregátor használatával próbálnak fejleszteni.

A fogyasztókat ezért arra kérik, hogy vizet csak korlátozottan használjanak – mondta a vezérigazgató, hozzáfűzve, hogy várhatóan kedd estére áll helyre az áramszolgáltatás.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Kósa alkalmatlan, nem tudja, hogy kell hatékonyan imádkozni. Ez esetben hívja bizalommal Mészáros and Mészárost.
rokker33
@Qqberci: nyugodj meg jobban élnek azok a malacok mint Magyarországon élő 9.000.000 ember!!
rokker33
A szemetet már évtizedekkel ezelőtt odaseperte a szél ( fidesz)! Azokat a mocskokat a szennyvíz mikor mossa el onnan,hogy végre élhetőbb város legyen Debrecen!
justhpeter
Legfeljebb a szennyvíz világvárosa lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.