A vihar okozta áramkimaradás miatt gond van a szennyvíz elvezetésével Debrecenben, ezért a vízszolgáltató vállalat vezérigazgatója arra kéri a lakosságot, hogy csak a legszükségesebb esetben használjon vizet.

Az áramkimaradás mellett a szennyvízzel is gondok vannak Debrecenben
Fotó: Pixabay

Ányos József, a Debreceni Vízmű vezérigazgatója kedden az MTI-nek nyilatkozva emlékeztetett: a hétfő esti vihar Debrecen és Létavértes térségében mintegy 65 ezer fogyasztási helyen okozott áramkimaradást. Kedd reggel még 25 ezer fogyasztási helyen volt áramszünet, ami a vízszolgáltatásban komoly nehézséget okoz – mondta.

Hozzátette: a vízellátásban nincs zavar, a telepek folyamatosan dolgoznak, de a 65 városi szennyvízátemelő közül 15-nél még mindig szünetel az áramellátás. Áramot átmenetileg aggregátor használatával próbálnak fejleszteni.

A fogyasztókat ezért arra kérik, hogy vizet csak korlátozottan használjanak – mondta a vezérigazgató, hozzáfűzve, hogy várhatóan kedd estére áll helyre az áramszolgáltatás.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Akkor,most mi lesz az ide tervezett fővárossal?
Nyírfa
Kósa alkalmatlan, nem tudja, hogy kell hatékonyan imádkozni. Ez esetben hívja bizalommal Mészáros and Mészárost.
rokker33
@Qqberci: nyugodj meg jobban élnek azok a malacok mint Magyarországon élő 9.000.000 ember!!
rokker33
A szemetet már évtizedekkel ezelőtt odaseperte a szél ( fidesz)! Azokat a mocskokat a szennyvíz mikor mossa el onnan,hogy végre élhetőbb város legyen Debrecen!
justhpeter
Legfeljebb a szennyvíz világvárosa lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.