A Bács-Kiskun Megyei Kórházból tettek bejelentést a rendőrségre 2019. január 1-én reggel, miszerint életveszélyes állapotban szállítottak be egy férfit, akinek bántalmazásból eredő sérülései vannak. Egy óra elteltével arról tájékoztatták a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy a férfi meghalt.

Szilveszter éjjelén kis híján agyonverte, majd kivonszolta az udvarra az ivócimborát, aki belehalt a traumás sokkba

Az eset kapcsán elrendelt nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy szilveszter éjjelén a 67 éves sértett egy ismerősével italozott, és közben szóváltás alakult ki közöttük – olvasható a rendőrség honlapján.

Az akkor 68 éves férfi kézzel, majd egy fém járóbottal ütlegelte az erősen ittas, így ebből kifolyólag védekezésre képtelen állapotban lévő petőfiszállási férfit. Időközben a bántalmazó telefonon felhívta egy szomszédját, akit magához invitált. Az akkor 47 éves férfi át is ment szomszédjához, és kérésére segített neki a fűtött lakásból az udvarra vonszolni a magatehetetlen sértettet, és életveszélyes állapotban magára hagyták.

A nyomozás során beszerzett igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a 67 éves petőfiszállási férfinél traumás sokk következett be a bántalmazás miatt, ami a halálához vezetett.

Az áldozatát bántalmazó férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, míg segítőtársa szabadlábon védekezhetett. A főkapitányság nyomozói az ügy kapcsán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az idősebb gyanúsítottal szemben emberölés bűntette, míg fiatalabb társa ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt javasolnak vádemelést.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Vádamelést javasolnak... 1,5 éve, történt, hm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.