Egy érdi társasház mélygarázsában talált rá egy állampolgár egy autóban ülő, kormányra borult, szólongatására nem reagáló, eszméletlen férfire 2020. július 2-án. Segélyhívására mentők és rendőrök érkeztek.

80 kiló jéggel mentették meg egy mélygarázsban eszméletét vesztett ember életét Érden

A mentőorvos életmentő beavatkozásából az egyik rendőr is kivette a részét és hasznosította mentőszakápolói képesítését.

A beteg 40 ˚C feletti testhőjét sürgősen csökkenteni kellett, a helyszínen azonban ehhez semmiféle eszköz nem állt rendelkezésre. Az egyenruhások egy közeli benzinkútra hajtottak, ahol 80 kilogramm jeget pakoltak a rendőrautó csomagtartójába, majd szállították a helyszínre. A férfi további, biztonságos lélegeztetéséhez utánpótlásra volt szükség, ezért visszapattantak a szolgálati gépkocsiba, az érdi mentőállomásra száguldottak, ahonnan oxigénpalackkal tértek vissza.

A beteget végül stabil állapotban sikerült kórházba vinni.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?
Cicamama55
Szerencséje volt, hogy még időben rátaláltak, s meg tudták menteni az életét...Talpraesettek voltak az életmentők, le a kalappal előttük!
Cicamama55
@Pegero: Hála Istennek, sokan közülük tényleg talpraesettek, emberségesek, segítőkészek!
simmering73
Mit csináltak 80 kg jéggel? Beöntötték a kocsi ablakán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.