Jutalma egy vádemelés.

Ritkán látni ennél bunkóbb sofőrt: nem adta meg az elsőbbséget a biciklisnek, elgázolta, aztán továbbhajtott segítségnyújtás nélkül

Kecskeméten, a Párkány utcában – a Daru utca felől a Bagoly utca irányába – közlekedett 2019. december 30-án 19 óra 30 perc körül egy ismeretlen személy egy ismeretlen forgalmi rendszámú Opel személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a Sajó utcánál nem biztosított elsőbbséget az egyenrangú útkereszteződésben jobbról érkező és balra kanyarodó kerékpárosnak, ezért összeütköztek.

A baleset után az autó sofőrje nem állt meg, és nem győződött meg arról, hogy a biciklis megsérült-e, hanem megállás nélkül továbbhajtott. Az orvosi ellátás során kiderült, hogy az 50 éves kerékpáros férfi súlyosan megsérült.

A nyomozás eredményeként a rendőrök beazonosították a beleset feltételezett okozóját. A 36 éves helybélit közúti baleset okozása vétségével és segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsítják megalapozottan az egyenruhások.

A jelenleg szabadlábon védekező férfi ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban átadták az ügyészségnek.

Forrás/Kép: police.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@rokker33: jó ügyvédet kell választani, mint M. Ricsi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
@rokker33: jó ügyvédet kell választani, mint M. Ricsi.
jesz
Ennek a ganénak az eset óta volt ideje megfenyegetni a sértettet.
Aki természetesen be van szarva, mert esélye sincs elégtételre...

A tárgyaláson már azt fogja mondani(rezzenéstelen arccal), hogy ...-tisztelt bíróság, én a kocsmából hazafele ledőltem az út szélére szundikálni, oszt ez a szegény ártatlan emberre akarják fogni, hogy ellökött? az igaz, hogy a biciklimet az úton hagytam,ezért is én vagyok a hibás...ártatlan ez mint a ma született barika...

Kérem, hogy engem jól büntessenek meg!
rokker33
@Gyütt Mönt: Nem kell jó ügyvéd csak elég ha Magyarországon van a tárgyalás és az elkövető a kisebbséghez tartozik! Rasszista magyar bíró nem itélhet el egy roma származású áldozatot!!
Aki Én
Nekem ma reggel egy kerékpáros nem adta meg a jobb kezet. Ugyan nem gázolt el, de továbbhajtott. Szerintem még most is azon gondolkodhat, miért dudáltam rá.
Gyütt Mönt
@Aki Én: sok bringás nem ismeri a kreszt, a zebrán nem száll le azt hiszi hogy ott elsőbbsége van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.