Este 22 és hajnal 6 óra között az éjszaka is nyitva tartó boltok nem árulhatnak alkoholt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
nagyon helyes!!! a sok városi gyökér elissza az eszét aztán vonyítanak mint a fába szorult férgek!!!ezeknek az a szórakozás ha holtrészegre isszák magukat!!! bunkó csürhe!!!
Nessy
@dr. prédikátor: Sajnos a fővárosba a külhonból érkező bulizók sem különbek!
görbetükör
@dr. prédikátor: Ja, azért van tele a vidék kocsmákkal, mint az egyetlen látogatott kultúrcentrum. :D
A vak komondor sem fővárosi állat!
dr. prédikátor
@Nessy: @görbete ük ör: igazatok van! de! láttátok hogy hogy néz ki Siófok utcái parkjai amikor egy egy bulizó részeg csürhe elvonul??? és mennyi szemét és mocsok marad utánuk???
Nessy
@dr. prédikátor: Nem volt hozzá szerencsém. Mi szembe voltunk Siófokkal, Almádi - újhegyen volt a telkünk. Csak a lézerfényeket láttuk. De el tudom képzelni! Ahhoz kis város Siófok, amennyi turista ott van a fesztiválok idején! Óbudán a Szigetfesztivál hangját szoktuk élvezni éjszaka.
csak úgy....
@dr. prédikátor: biztosan iskolarendörség nélkül nöttek föl! különben az alkohol tilalomról már Hofi Géza (áldassék a neve) is említette,hogy aki nem veszi meg magának elöre a betevöt, az haljon szomjan..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.