Heti lapzsemle. Bogdán László, Cserdi polgármestere öngyilkossága hetében nézzünk szembe a magyarországi helyzettel. A Heti lapzsemle a bajok méreteit megmutató publikációkból válogat részleteket. Bogdán László, Cserdi polgármestere öngyilkossága hetében nézzünk szembe a magyarországi helyzettel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
@Nessy: Ez az elmúlt időszakban is megoldható volt: pár ember összefog, kivesz egy lakást - a fővárosban volt munka mindig. Csak hát az előző kormányok alatt el voltak kényeztetve segéllyel, mostanra meg már sokan elszoktak a munkától.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Justitia: Bocs, de nem izgat. Annak szoktam utánanézni, ami érdekel.
Justitia
@Szeparepa2:Nekem te csak örömöt okoztál a ...-kkal. amit szívesen viszonoztam/viszonzok továbbra is.Amit kapunk, azt örömmel vissza is adjuk.
Justitia
@Szeparepa2: 23:52 2020.07.21 "de beszéld meg anyabaszó náci bértroll kurvincsgecivel" -ne már, ennyire rosszul estek a ...-k?
Amúgy neked ki az anyabaszó náci bértroll kurvincsgecid?
Justitia
@Szeparepa2: 23:52 2020.07.21 ki is az az ő aki abba hagyja az anyabaszó náci hazug szarbángeci cseléd patkánykodását?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.