Az Index szerkesztősége pontosan azt tette – szemben, mondjuk, a Magyar Tudományos Akadémiával –, amit a maga valódi természetét elhazudó tekintélyelvű féldiktatúrával szemben tenni kell – írta a Mércén megjelent véleménycikkében Tamás Gáspár Miklós filozófus. Ahogy fogalmazott, „semmi nyámmogás, semmi sumák, semmi kivárás, semmi alkudozás, semmi kuncsorgás.” Vannak helyzetek, amikor föl kell állni, és ki kell menni az ajtón. Mint írja, a szerkesztőség teljes egységben lázadt föl az „orbánista médiadiktátum” ellen, és látva szép morális teljesítményét, nem „aggódni” kell, hanem tapsviharban kitörni. Aggódni szerinte már úgyis késő: az európai mismásolástól fölbátorodott Orbán Viktor szétbarmoltatta az Indexet, ez már visszavonhatatlan tény. A szerkesztőség testületileg távozott, „Orbán közvetett ítélet-végrehajtói – Bodolai és Szombathy – az ellenkező irányban sprintelnek a nagy semmi felé” – fogalmaz TGM.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Horizont: hát igen TGM-től szokatlan szavak Orbánról, azonban az amit te - nagyon helyesen, sőt én hozzátenném, hogy elképesztően műveletlen is - megfogalmaztál, illetve idéztél azt azért nem merte kimondani!! =))
pedig egy dologban biztos lehetsz. TUDJA!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.