A Demokratikus Koalíció (DK) felszólítja a kormányt, hogy „sikerpropaganda” helyett nézzen szembe a koronavírus-járvány okozta gazdasági válsággal és a munkahelyek megőrzésére bővítse az állami támogatásokat. Arató Gergely, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese a Facebookon közvetített vasárnapi online sajtótájékoztatóján arról is beszélt: „a tények nem igazolják” a kormányfő azon állítását, amely szerint a foglalkoztatás szintje kezd visszaállni a járvány előttire. Példaként említette, hogy információik szerint a győri Audi-gyár akár 2 ezer munkavállalóval foglalkoztathat kevesebbet a jövőben, és ez – a szakszervezetektől kapott tájékoztatások alapján – nem egyedi eset. A politikus szerint a munkahelyek sok esetben úgy szűnnek meg, hogy nem hosszabbítják meg a lejáró szerződéseket és felmondják a munkaerő kölcsönzéséről kötött megállapodásokat, ami így nem jelenik meg a statisztikákban.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Éppen parlagfű szezon van, a pohos már ad is nekik munkát, vagy minyimum megbünteti a parlagfüvet...
Clavigo
Remélem sok buznyàk fitymasz- proletár van közöttük... A többieknek,,?? Így jártatok...
SystemError
Vicces nem, hogy pont a sok milliárdos állami munkahelyteremtési támogatásokkal kitömött multi, aki még a koronatámogatásokat is igénybe tudja venni az húzza le a rolót elöszőr. A lényeg, hogy jól járt Borkai a telek mutyival és Orbán urunk. Éljen az összeszerelő ország vízió!!! :) Röfögjetek hozzá paraszt fideszesek, hogy ez is milyen jó nekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.