Orbán Viktor elmondta, csaknem 5 millió vakcinát foglalt be Magyarország. A védekezésnél az emberek felelősségét hangsúlyozta. A migráció miatt ismét a libernyákokat emlegette.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még-példabeszédebb

számos baljós előjelű sületlenség mellet feltáró vallomással felérő megállapítás

Őfenesége tegnapi szájhasmenés során – több más baromkodás között – megszakértette a vírus-helyzetet is. Ennek során kiemelten foglakozott a vakcina kérdésével is. A sok sületlenség- a rekortánon egyedül üldözött világcsúcs hasonlata egyenesen kirívóan buta – mellett olyanokkal fenyegetőzik, hogy: mivel „Nem számolhatunk azzal, hogy tiszta, világos értékelést kapunk a vakcinákról”, ezért „megkérte Kásler Miklóst, az egészségügyért is felelős emberi erőforrások miniszterét, hogy nagyon higgadt, nagyon nyugodt, nagyon pontos és nagyon szakszerű véleményt mondjon”!!! =)) A Kásler??? Uram atyám ettől óvjad meg a világot!
Azonban a hablatynak nem ez volt a legfenyegetőbb része. Erőteljes célzást tett a lélegeztető-gép ügyre, amiről azért nem árt tudni – emellett, hogy óriási sikerként könyvelik el, s a birkák tapsikolnak is -, hogy:
igencsak véleményes a minőség: talán az sem túlzás, hogy minden szart összevásároltak,
pofátlanul magas áron kerültek beszerzésre,
a legrosszabb forgatókönyv szerint szükségeset és bőven meghaladó volumenben szereztek be,
s a felesleg egy részét elkotyavetyélték!
Igaz annak nincs nyoma, hogy a derék külgarátdáink Kásler iránymutatása mellett garázdálkodtak volna! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.