Az állami kutatás-fejlesztésre 44,4 milliárd, két sportcsarnokra 25 milliárd forintot csoportosított át a kormány a Gazdaságvédelmi Alapból. A kormánynak kedves civil szervezet 2,3 milliárdot kaptak a Központi Maradványelszámolási Alapból. A Magyar Közlönyben megjelent határozat az idei központi költségvetés Gazdaságvédelmi Alapját csökkentette 113,9 milliárd forinttal. Ebből a kutatási és fejlesztési feladatokra, a vagyonkezelő alapítvány 44,4 milliárd forinthoz jutott. A külképviseletek beruházásaira pedig 21,7 milliárd forint fordítható. A tatabányai multifunkciós csarnok előkészítése és megvalósítása 13,3 milliárd, míg a szegedi kézilabda csarnok előkészítése és megvalósítása 11,3 milliárd forint adófizetői pénzbe kerül. A kormány a Központi Maradványelszámolási Alapból 10,5 milliárd forintot csoportosított át. Ebből 7 milliárd fordítható a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatására, továbbá 2,3 milliárd pedig a civil és nonprofit szervezetek támogatása.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Van utánpótlás szarral kitapétázni Európát.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Valóban a lábak között van a különbség

Bár sokak Rácsölke klasszikusára asszociáltak, de a mondat komplexebb volt és főleg nagyon más

Mint már az elsőnél jeleztem volt Őfenesége rendre megosztja magánélete bizonyos vonatkozásait, akár karajuk, akár nem, a közzel. Megjött az első fiú, s ennek kapcsán érdekes kijelentésekre ragadtatta magát, ami különféle változatokban, de legalább is hangsúllyal vált közkincsé. Az a bizonyos lábas jóság is kicsit másképp értelmezhető, mint az első hírek alapján.
A „úgy neveltem minden lányomat, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni”, a legújabb hírek szerint csak a mondat eleje és kiegészül egy fontos résszel: „szép dolog, ha az embernek van férje vagy van mellettük egy férfi, de azokra nem lehet mindig számítani”!
Az ért ez így nagyon más, bármit is akart ezzel mondani! =))
tudode
Szórják a lóvét, mint a penyvát!
.
Miközben picike misike sipákol, hogy soha nem látott magas az államadósság!
.
------- Soha nem látott, brutális hiány a büdzsében
.
nepszava.hu/3087541_soha-nem-latott-brutalis-hiany-a-budzseben
.--------------------------------------------------------
.
Hogy ezek mit összebaromkodnak nem csak a lóvéval, mindennel, amihez hozzáér a tapogatójuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.