Komolyan folynak a mentési munkálatok.

Óriási buszkatasztrófa az M5-ös autópályán – rengeteg a sérült, halott is van

Teljes útzár mellett dolgoznak a mentők, rendőrök, tűzoltók az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében, ahol egy utasokat szállító autóbusz borult az árokba.

A rendőrség tájékoztatása szerint vasárnap reggel egy külföldi utasszállító autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és árokba borult az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztráda Budapest felé vezető oldalát, a helyszínelés és a mentés reggel nyolc óra után is tartott.

A legfrissebb információk szerint a balesetnek 34 sérültje van és egy ember elhunyt.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
jó idő, dögunalom, végtelen kilométerek...

...jön az álomtündér...és megvan a baj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
jó idő, dögunalom, végtelen kilométerek...

...jön az álomtündér...és megvan a baj.
Kapanyél
Kedves Moderátor! Legalább az ilyen és ehhez hasonló cikkeknél élhetnének moderátori jogukkal és törölnék a nem ide való bejegyzéseket mint például @SandraOK95: és a többi robot! Tisztölettel!
Gazella
rutin vezezés meg a hőség. Illetve rosszullét.. megteszi a hatását.
Részvét a családnak.
namihami
Részvétem az elhunyt és a sérült gyerek családjának.
De---tessék már mondani, mégis:: Ebben a vírusos időben hol, honnan és hová a francba kell kószálni egy lengyel turistabusz utasainak? Mert ha az M5-ösön Budapest fele mentek, akkor az nem lengyel terület, ugye? Csak nem horvátországi vírusbeszerző úton voltak? Visszatért a régi szép lengyel bizniszutak emléke? Idefelé hozták a konyharuhát meg a frottírtörölközőt? Viszik a mosóport és a fogkrémet?
Édes jó Istenem, a régi szép idők. 40 évet fiatalodtam. Polyákok, találkozunk a Garayn...
Hirtelen már csökkent egy keveset a szánalom bennem.
DURBINOS
@namihami: A pofádat azért már összeszégyellhetnéd! Akkor jók voltak a lengyelek, amikor fillérekért vetted tőlük az ágyneműt meg a törölközőket? Még most is azokat használod. A te szánalmad tudod kinek kell? A férjednek, amit irántad érez, amikor leveted esete a sátorméretű bugyogódat.
DR PRÉDlKÁTOR
@namihami: mi van te empatikus nyami-nyanya? Azért, mert te otthon ücsörögsz az öreged mellett, attól még mások járhatnak-kelhetnek a világban. Irigy vagy? Menj ki a hátsó kertbe a budira és fütyöréssz!
namihami
@DURBINOS: Óhhhh, te istenmarhája! A soraidat nem kommentálom, mert az a te véleményed és tudod:: A vélemény olyan mint a böfögés, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra. Egyébiránt, én nem a Garayn vettem, mert annyi lengyel barátom volt, sok kinti városban, hogy nem kellett itt beszereznem. Elég volt kinn elmenni velük a boltokba, megvenni és hazahozni. Cserébe néhány üveg vodka, pár liter benzin vagy farmer a Pewexben.
Ami miatt mégis megpróbálok leereszkedni az általad megjelenített szintre, az csak annyi: Már legalább három-négy esetben leírtam (magyarul és szó szerint), hogy a namihami egy baráti körben az egyik barátom kisfiától (kb. 35 éve) származó szókicsavarásból származó becenév. És már a ""keresztapám"" is van vagy 38 éves. És a ""férjem"" márcsak azért sem vehetné le a ""sátorméretű bugyogómat"", mert:
1. Nem hordok bugyogót
2. Ez a namihami becenév vagy 35 éve egy férfit takar. Aki ugyan már 65 éves, de ezt csak úgy mellékesen...
namihami
@DR PRÉDlKÁTOR: @Levendula: Lásd mint fent!
DURBINOS
@namihami: Ne hazudozz nyanya! Te nő vagy! Egy unatkozó vén, hosszú csöcsű nyanya, akinek fáj, ha más boldog és örül, amikor mást baj ér. Szégyelld magad! Miért nem foglalkozol a férjeddel, vagy az unokáiddal? Muszáj neked mindenbe belepofáznod? Vén marha!
namihami
@DURBINOS: @Levendula: @DR PRÉDlKÁTOR: ""Nagyot növekedett a magyar fertőzöttek száma: több tucatnyian kapták el a koronavírust""
Ezt csak úgy---ajándékba!
Levendula
@namihami: nyaminyomi néni, akkor vedd a szádra a nevemet, amikor ott ülök... Világos? Húzz innen a büdös francba te vén dög!
namihami
@DURBINOS: Kösz durbincs. Nem tagadtad meg önmagad. Tudod:: A vélemény...
Bár, az unokámat imádom, azt mégis kösz.
namihami
@Levendula: Szép volt pacsuli! Neked is kösz!
Levendula
@namihami: pacsuli neked tudod ki? A férjed! Olyan kis pincsi-pacsuli...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.