Szép és hatásos szót vezetett be a köznyelvbe a miniszterelnök, ám a választásokig nem biztos, hogy kitart az energiája. De van megoldás!

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Nos, a te olvasatodban ez "vélemény", az enyémben mocskolódás. Úgy véled, hogy a két millió fidesz hívőn kívül a többi közel nyolcmillió léhűtő, ingyenélő etc. De azért fizessen mindenféle adót, amiből lehet osztogatni, urizálni! Ez tényleg illiberális, keresztény gondolkodás! Gratulálok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@durbincs: Mi van te szarzsák, megint front van amitől súlyosbodott a meglévő elmebajod?
nezelodo
@durbincs: Már megbeszéltük, anyád volt a sarki fény a kocsisoron, te meg az ottani baleset félresikerült bizonyítéka vagy.
nezelodo
@durbincs: te szegény, ennyire hat a melegfont az amúgy is roncs pszichédre? Kérj beutalót Grazba a gazdától, igaz neki sem segített, de az adófizetők akkor is állták, állják a számlát, az oldalborda meg a következményt.
gina
Ez a zsiros disznó mondja ezt? már be sem fér az ajtón, egy gusztustalan hordóhasú elmebeteg
szaboria1
Sajna Orbán már rég elvesztette a józan eszét. Már azt sem tudja, hogyan kell viselkednie. Úgy vonul be EU. ülésre, hogy lóg a nyakkendője a zakó sincs rajta. Lassan majd vissza tér a cigányos kalapjához meg a pipájához is. Erre mondják a vér nem válik vízé.
Sámannus
Meggyüttek a pedofil simogató buzernyákok is ám bizony!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.