Nem hagyta szó nélkül a kormánymédia, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai és tanárai kifogásolták, hogy olyan kuratóriumot ültettek a nyakukba, amelyben egyetlen általuk javasolt ember sem ül.

Visszaüzentek az egyetemisták a magyar kormánynak, miután el akarták őket hallgattatni
Fotó: Facebook/SZFE

A Pesti Srácok publicistája például azt írta, hogy „Ide tanulni jártok, nem követelőzni. A nevetek is az: hallgató. Tehát hallgattok, figyeltek.”

Keményet üzent a Magyar Nemzet is, a lapnak nyilatkozó kuratóriumi tag, Lajos Tamás producer szerint csak „a tanárok által felheccelt és manipulált diákok tüntettek”.

Felszólalt Rátóti Zoltán színművész és szintén kuratóriumi tag is, aki azt mondta a Mandinernek, lesz pénz, javítják a hallgatók életkörülményeit, lesz új kollégium is, „ehhez azonban nagyon üdvözítő lenne, ha mindannak az energiának egy részét, amit a Hallgatói Önkormányzat az ellenállásba fektet, át tudná konvertálni afelé, hogy mi az, amit közösen meg lehet csinálni”.

Az SZFE sem maradt adós a válasszal, vidóban üzentek vissza a kormánymédiának. 

A Színház- és Filmművészeti Egyetem generációkon átívelő örökségét most politikai-ideológiai céloktól vezérelve lerombolják. Ne hagyjuk, hogy egy egyetem szabadságharcát sárba tiporja a hatalom! Kiállunk a jövőnkért, a magyar kultúra jövőjéért!

- hangzik el a videóban.

(444.hu)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
vidnyanszky mindent szet tud verni - a Nemzeti Szinhaznal gyakorolt - az mar romjaiban van - , most az SZFE szetvereset adtak ki neki feladatnak. Egy ukrannak nem derogal a mas farkaval verni a csollanyt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Szarrá válik minden, amihez a pohos hozzányúl. Így válik az ország egy disznóóllá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.