Az Origo korábbi tulajdonosa közben teljesen hátrahagyta a média világát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ezzel a támogatással megint javul hazánk helyzete. Tízmilliomod része az országnak gazdagabb lett.
csipetke
Ha agyonvernek se értem,hogy mi közünk ezeknek a fidesz-közeli akárkiknek az ilyen olyan panzióikhoz,és egyéb beruházásokhoz,hogy az állam,azaz orbán ezeknek tolja a közpénzt ezerrel.A digitális oktatáshoz,és sokminden máshoz sincs pénz,illetve nem ad a kormány,de a holdudvar gazdagodik megállás nélkül. A nemzeti töklámpás vejkó,és lölő jacht-kikötője 16 milliárdért,vagy lölő szállodáinak felújítása szobánként 77 millióért, felháborító.Az egyszerű átlagember 77 milláért házat,vagy lakást se tud venni,mert a büdös életben nem tud összerakni ennyi pénzt,de ide szobánként dőlt ennyi lóvé,ami nem lenne baj,ha nem közpénzből lenne.Hát többek közt ezért is várjuk '22-t nagyon
solidedge
Ezzel a támogatással megint javul hazánk helyzete. Tízmilliomod része az országnak gazdagabb lett.
Aki Én
Állami támogatás = a befizetett adónk, közpénz magánzsebekbe
Aki Én
24.hu/belfold/2019/02/01/ner-milliardosok-fejleszthetik-a-hoteleiket-allami-penzbol/

,,NER-milliárdosok fejleszthetik a hoteleiket állami pénzből
Mázsár Tamás Vitéz F. IbolyaMázsár Tamás Vitéz F. Ibolya
2019. 02. 01. 11:36

Kormányközeli vállalkozók zsebelték be a minden idők legnagyobb turisztikai programjaként beharangozott Kisfaludy-program keretében kiosztott milliárdos szállásfejlesztési támogatások nagy részét. Némi meglepetést legfeljebb az okozott, hogy nem a Balatont behálózó Tiborcz István és Mészáros Lőrinc nyerte a legnagyobbat, hanem olyan vállalkozók, akiknek eddig többé-kevésbé sikerült háttérben maradni."
Nyírfa
Ne kicsinyeskedjünk, ez csak aprópénz ahhoz képest, amennyit a Lala, a Lölö, a vő kap ajándékba, bár, minket nem kérdeztek meg arról, hogy meg akarjuk-e ajándékozni őket.
Különben is, lesz vagy 1 %-os nyugdíjemelés novemberben, és még a határok is nyitva vannak. A mi diktátorunkat ráadásul Orbánnak hívják, nem Lukasenkonak. Na, ugyehogyugye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.