A Magyar Hírlapnak adott interjút Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa, aki szerint nem az a fontos, hogy első vagy második hullám van-e, hanem az, hogy hány új eset van.

Szlávik: meg kell akadályozni, hogy Pápáról kitörjön a vírus

A 24.hu által idézett interjúban hozzátette: a gócpontokat kell kutatni és figyelni. Például Pápa egyértelműen gócnak minősül, ott szűrni kell, karanténintézkedéseket kell hozni és meg kell akadályozni, hogy ebből a gócból kitörjön a vírus.

A főorvos szerint egyelőre elegendők a jelenlegi szigorító intézkedések. Ahogy jelenleg a járványügyi helyzet áll, az iskolák biztonsággal megnyithatók, de azt senki nem tudja, mi lesz jövő héten vagy utána. Elképzelhető, hogy úgy járunk, mint Szlovákia, ahol már annyi eset van, mint márciusban, de ez még nem biztos – fogalmazott.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Mint ismeretes, Gyurcsány Pápán született. Vírus --> Pápa --> Gyurcsány -- > Soros. Csak meg kell látni az összefüggéseket.
RonaGyuri
ha már azt a két főmajmot nem tudták ott-tartani! =))
Gyütt Mönt
Mint ismeretes, Gyurcsány Pápán született. Vírus --> Pápa --> Gyurcsány -- > Soros. Csak meg kell látni az összefüggéseket.
nezelodo
@Gyütt Mönt: Ja meg a polgijukat aki időben, még az "első félidőben" beszerezte a vírust, és betegen lapogatta a hivatali dolgozók hátát. Lehet, azt hitte a NER társakon nem fog a nyavalya? Ráadásul tele vannak külföldi, (ukrán),vendégmunkásokkal, és terítik a környező településeken lévő munkahelyükön is a vírust. Szerencséjére őt nem okolják az itt is jelenlévő főállású ekézők, akik oly mocskos módon pocskondiázták a Karácsonyt, pedig sajnos Pápán is visszanyalt a fagyi...
Mancika
@Gyütt Mönt: Mint ismeretes, Kövér László is Pápán született. És volt idő, amikor a Soros-alapítvány ösztöndíjából élt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.